Tips og tricks fra en P-vagt

blog.ecofleet.comp-vagt-3a6bc859d67a72a720ae907e4023d88af58bc69d

Det kan være svært at finde vej igennem junglen af regler, når det gælder parkering. Og hvor der er retningslinjer, er der også ting p-vagterne ser igennem fingre med. Der er et par gode tricks, du kan lære at kende, hvis du vil undgå parkeringsbøder.

Læs mere om parkeringsregler her.

En P-vagt har en hel række retningslinjer, og dokumentet med retningslinjer er på hele 112-sider og kommer fra Københavns Kommune og -Politi. Vi har fundet et par få tricks der måske kan hjælpe dig til at undgå en rigtig ærgerlig bøde. Vi har også samlet de mest gængse parkeringsregler og -fælder i bloggen her, så du kan få fuldstændigt styr på din kørsel OG parkering.

Fire minutter før en P-vagt kommer

En P-vagt skal følge et forsigtighedsprincip så man kan være sikker på, at din bøde er fuldt ud berettiget. Din bil skal være parkeret i over 4 minutter før en p-vagt må udskrive en bøde.

En P-vagt ved, du ikke kan afstandsbedømme

Loven angående vejkryds siger, at biler skal parkeres mindst 10 meter fra krydset. Men du må gerne parkere så tæt som, 8,80 meter fra, da en p-vagt ved, du ikke præcis kan bedømme på stående fod, hvor langt 10 meter er.

Du kan nå at stoppe en P-vagt

Hvis du når ud til bilen før bøden er skrevet, kan du nå at stoppe en P-vagt. Hvis du fjerner bilen med det samme, skal en P-vagt fortælle, at han er ved at skrive en bøde, men han skal ikke give den til dig.

Læs hvordan Sarah undgik at få en parkeringsbøde her.

Du kan også stoppe en P-vagt, hvis:

  • din parkeringsbillet kun er overskredet med få minutter
  • du kun holder en smule uden for en parkeringsbås
  • hvis parkeringen overtræder en regel, der lige er trådt i kraft eller er lige ved at udløbe

 

Køb din egen Autolog kørebog, så du både får styr på kørslen og parkeringsbøderne.

Date published.   nov. 04, 2019  |  Author: Janne Beeken