Kørebog

Betal ikke for meget – automatisér din parkering

Dame aan stuur met FC pijlen-1

Kender du det, du har travlt og leder efter en P-plads? Easy Park app og Autolog kørebog kan hjælpe dig både med at finde en plads samt ikke at betale for meget. Læs her hvordan det virker.

Autolog slukker din parkering

Pladsen er fundet og du parkerer bilen og starter din EasyPark App for at sætte din parkeringstid. Men hvor længe skal du egentligt holde der?

Din elektroniske kørebog Autolog kan snakke med din EasyPark app, hvilket betyder, at din parkering kan foregå helt automatisk. Så slipper du både for bøder, merbetaling og for at skulle regne ud, hvor længe du skal parkere.

Læs hvordan en kørebog også kan hjælpe dig ud af en parkeringsbøde

Hvordan fungerer det?

EasyPark har Danmarks bedste dækning, og nemt overblik over parkeringssteder på appen og mange andre gode funktioner. Opkoblingen mellem Autolog og EasyPark fungerer sådan, at hvis du er ligesom mig og glemmer at sætte parkering løbende, så sætter du bare parkeringen til ”mange” timer. Måske ende helt til i morgen. Så ved du, at du ikke får en bøde. Din Autolog registrerer, når du forlader parkeringen, og slukker automatisk for parkeringen.

Læs tips og tricks fra en P-vagt

Det du skal gøre

Det eneste du skal sørge for er selvfølgelig at registrere dig hos EasyPark, og i Autolog skal du herefter aktivere funktionen under ”Køretøjer”, hvor du sætter flueben for EasyPark. Det er vigtigt, at dit registreringsnummer står på samme måde i din kørebog som i EasyPark appen. Så foregår det helt automatisk herfra. Smart ikke?

easypark1

 

easypark2

 

Når parkering er slukket vil du få en ’parkering slut’- besked i EasyPark Appen. Den siger godt nok ’Parkering udløbet’, men det betyder, at den har registreret, du har forladt området og afsluttet din parkering.

Læs mere om parkeringsregler for at undgå bøder

easypark3

 

Autolog elektronisk kørebog

Med Easypark og Autolog betaler du kun for de timer og minutter, du faktisk parkerer. Det passer helt perfekt til Autologs egen filosofi: Betal kun for det du bruger. Autolog har ingen binding, og du kan opsige dit abonnement, når du vil. Vi binder dig ikke, og du betaler kun for den tid, du skal bruge din kørebog.

Prøv din Autolog med EasyPark opkobling – så du selv kan se hvor smart det er.

Læs mere om din nemme elektroniske kørebog

Related Articles