Kørebog

Sådan undgår du en parkeringsbøde

98721396_m

Findes der i det hele taget noget mere irriterende end en parkeringsbøde, om man fortjener den eller ej?

Vi har en god lille historie om at undgå en parkeringsbøde fra en af vores Autolog kunder Sarah. Hun ringede ind til os og fortalte, at hun kunne kysse os, for pga. GPS’ en i hendes bil havde hun lige undgået at få en rigtig irriterende parkeringsbøde!

Sarah kører hjem fra indkøb, og opdager, imens hun kører, en parkeringsbøde i forruden!

“Aj for syv S***”, tænker hun. Jeg har sgu da ikke parkeret ulovligt!? Eller har jeg glemt at sætte p-skiven – eller?”

Læs mere om parkeringsregler her.

”Nå, det kan jo ske selv den bedste…men det var da godt nok ærgerligt.”

Da hun så kommer hjem får hun kigget nærmere på sin parkeringsbøde, og på den står: “Greve Indkøbscenter”, som det sted, hvor hun skulle have holdt ulovligt. Det undrer så Sarah en hel del, for der har hun slet ikke været den dag.

Sarah sætter sig til tasterne, som den gæve kvinde hun er, og skriver til parkeringsselskabet for en forklaring for parkeringsbøden. Hun noterer selvfølgelig i skrivelsen, at hun kan bevise hele hendes kørsel den dag, da hun har en af Ecofleets GPS’er installeret i bilen.

Hvad kan GPS’en bevise?

Satellitter hjælper os med at få de nøjagtige koordinater for Sarahs bil. De sender signaler ud med information og GPS-enheden i bilen bruger signalerne og bestemmer dermed placeringen af enheden i Sarahs bil. Læs mere om hvordan det virker i OBD II bloggen her.

Fleet Completes software beregner afstanden mellem hvert sporingspunkt, og det er, hvordan vi præcist kan måle afstanden for hver tur, både mht. distance og i tid. Baseret på en hel del placeringspunkter, kan vi også beregne hastighed, afstand til destinationen og andre nyttige oplysninger. F. eks. at Sarah ikke var i Greve Indkøbscenter den dag hun fik sin parkeringsbøde.

Og hvad skete der for Sarah og hendes skrivelse til parkeringsselskabet? Jo, hendes parkeringsbøde blev annulleret. Hurra!

Køb din egen Autolog, så er det meget nemmere at undgå unødvendige parkeringsbøder.

Related Articles