Kørebog

Køreeffektivitet og bæredygtighed: Fleet Complete transformerer Ringsted Kommunes drift

I 2014 stod Ringsted Kommune over for den vanskelige opgave manuelt at skulle håndtere en voksende flåde, der nu tæller 90 køretøjer. Hjemmeplejeafdelingen havde især svært ved dagligt at overskue brugen af køretøjerne. I søgen efter en løsning kontaktede de Fleet Complete – en beslutning, der siden har revolutioneret deres håndtering af bilflåden.

Overvundne udfordringer:

Den primære udfordring var den manuelle håndtering af den udvidende flåde, hvilket førte til ineffektivitet og mangel på kontrol. Med implementeringen af Fleet Completes sporingssystemer og bookingmodul, fik Ringsted Kommune muligheden for at overvåge deres køretøjer i realtid. RFID-læseren til chaufføridentifikation forbedrede yderligere sikkerheden og ansvarligheden.

Problemfri implementeringsproces:

Overgangen til Fleet Complete var problemfri, takket være grundig træning og løbende support. Flådechefen, som stod i spidsen for adoptionen, roser Fleet Completes respons i forbindelse med løbende fejlretninger. Siden 2014 har systemet udviklet sig med nye funktioner, hvilket viser firmaets engagement i løbende forbedring.

Målbare fordele:

Implementeringen medførte håndgribelige fordele, såsom automatiserede servicepåmindelser, begivenhedsnotifikationer og grundige rapporter, mere specifikt:

Påmindelser: Denne funktion underretter automatisk flådeadministratoren når et køretøj har brug for service

Begivenheder: Denne funktion bruges til:

  1. Et køretøj forlader Ringsted Kommunes område (markeret geografisk område på kortet)
  2. Lavt batteri på bilerne, så det er muligt at informere brugeren om problemet og booke en anden bil
  3. Hastighedsnotifikationer i visse områder
  4. Oversigt over, hvem der kører bilerne, og hvor de kører
  5. Start- og stoptid, samt varighed af ophold på bestemte punkter
  6. Søgning efter registreringsnummer – hvem har kørt en bestemt bil
  7. Søgning efter navn – hvilken bil er blevet brugt af en bestemt person
  8. Rapporter – kan skræddersyes til at udtrække de oplysninger, der er vigtige. For eksempel beregning af kilometertal for at fordele det mellem bestemte afdelinger.

Bæredygtighed:

Ringsted Kommune er forpligtet til at konvertere hele deres flåde til elektriske køretøjer for at opnå CO2-neutralitet. Fælles bestræbelser med både Fleet Complete og FleetOptimiser understøtter Ringsted Kommunes bæredygtighedsmål og fremmer overgangen til miljøvenlig transport.

Sammenfattende er Fleet Complete blevet en integreret del af Ringsted Kommunes daglige drift, hvilket transformerer den måde, de håndterer deres flåde på, og bidrager betydeligt til deres bæredygtighedsmål. Det løbende partnerskab fremhæver betydningen af innovative løsninger til at tackle nutidige udfordringer og drive positiv forandring.

Related Articles