Kørebog

Sådan sikrer du dig i en bilulykke

sarah

Sarah var så uheldig at være involveret i en bilulykke på vej hjem fra arbejde. Og ikke nok med det, to vidner udtalte til politiet, at de så hende komme fra en hel anden retning end hun gjorde. Derfor blev der sået tvivl om skyldsspørgsmålet. Var Sarah skyld i den bilulykke eller var det modparten?

Sådan skete Sarahs bilulykke

Sarah fortæller historien således; hun kører stille og roligt hjem fra arbejde en fredag eftermiddag. På en ligeud-strækning svinger der pludseligt en bil ud fra en sidevej og kører frontalt ind i hende. Begge biler totalskades i bilulykken, men heldigvis kommer ingen personer alvorligt til skade. Ifølge Sarah har føreren af den anden bil ikke set hende komme, men han når ikke at udtale sig til politiet, da han køres til hospitalet.

Vidner til Sarahs bilulykke udtaler

Der er to vidner til Sarahs bilulykke. De ser bilulykken idet sammenstødet sker, og udtaler til politiet, at Sarah kommer fra en anden retning end i Sarahs forklaring. Der er derfor ikke sammenhæng mellem historierne. Politiet kontakter derfor igen Sarah og oplyser, at hvis hun kommer fra den retning vidnerne oplyser, har også hun haft vigepligt og har også skyld i bilulykken. Det vil være delt skyldsmål, og Sarah vil stå til en betinget frakendelse af sit kørekort.

Sarah beviser sin uskyld i bilulykke

Sarah kommer her i tanke om sin elektroniske kørebog og oplyser politiet, at hun højst sandsynligt godt kan bevise sin rute og dermed uskyld i bilulykken. Hun fortæller politiet om sin elektroniske kørebog, som logger al hendes kørsel, og politiet er interesseret i at se dette på et møde.

Sarah aftaler et møde på politistationen mandag morgen og skriver en mail til Fleet Complete. Hun orienterer om sagen og anmoder om at blive kontaktet og fjernsupporteret på det aftalte tidspunkt. Fleet Completes kundeservice ringer som anmodet og overtager computeren via fjernsupport. Vores søde medarbejder, Peter finder de relevante kort- og kørselsdata frem for fredag eftermiddag og oplyser betjenten om pålideligheden og dokumentationen på loggeren.

Sikrer dig i en bilulykke med Autolog

Loggeren bekræfter Sarahs forklaring og hun bliver holdt uden for skyld i bilulykken. Hurra!

Politiet forklarer situationen med, at vidnerne nok først har drejet hovedet idet, de hører bilulykken, og derfor kan Sarahs bil allerede været skredet ud på dette tidspunkt. Derfor kan de se ud som om hun kommer fra en hel anden retning end hun gjorde. Og det er det vidnerne har troet, de har set. Politiet siger, det tit er tilfældet i en bilulykke. Heldigvis beviser hendes logger, at det ikke var tilfældet.

– HURRA for Autolog og de gode supportere!

Sikr dig i en bilulykke og køb din egen automatiske logger her.

Related Articles