Kørebog

5 gode grunde til at føre elektronisk kørebog

blog_ecofleet_com5grundekorebog-min-c675de9602b4721d2adc021ca3e10272ab54bb62

Hvorfor er det egentlig at man skal føre kørselsregnskab med en elektronisk kørebog?

1- Penge!

Vi betaler meget i skat i Danmark, det kan vi vel godt blive enige om. Hvis der ligefrem er regler for penge, der er skattefri, så er det da bare om at springe på – eller hvad?

Læs mere om hvordan du får udbetalt flest skattefri kørepenge

2- Tid gi’r lykke

Det er officielt – penge kan købe dig lykke, hvis du bruger dem rigtigt  – (på at købe mere tid…)

Lykke er måske abstrakt og individuelt, men kan vi i det mindste blive enige om, at du ikke gider spilde din tid på at lave kørselsregnskab – og kan finde bedre ting at bruge din tid på? Ja tak!

3- Det er kedeligt! (Men teknologien hjælper) 

Det med kørselsregnskab og skatteregler er bare kedeligt!

Det er en regel fastsat af SKAT, din du som selvstændig (eller din arbejdsgiver) skal føre kontrol med, at kørebogen er udført korrekt. Hvis du derfor skal lave kørselsregnskab, er den nemme, sikre og mest pålidelige måde for dig at dokumentere din kørebog på at vælge en, der gør det elektronisk via GPS teknologi.

Læs mere om, hvordan teknologien med satellitpositionering fungerer.

Læs om skats krav til en kørebog – der skal være pålidelig og det samme hver gang – uanset system.

4- Automatisk (Minimerer fejl)

Autologs kørebog er for dem, der tager deres kørselsregnskab seriøst. Vi har mere end 10 års erfaring indenfor elektroniske kørebøger med over 80.000 kørende enheder i alt. Kørebogen kommer med automatiske skattesatser, lokale skatteregler mv., så den er lige til at gå til, uden du skal bekymre dig om, at du overholder SKATs regler.  Og med i din abonnementspris kommer fremtidige features og updates automatisk.

5- Work smarter 

Sidste punkt er et samlet punkt af ’all of the above’: Du gider ikke spilde din tid, du værdsætter de ekstra penge, du vil gerne have styr på tingene og ønsker samtidig, at der er nogen der gør det for dig – helt automatisk.

Og så selvfølgelig i et ’state of the art’-system, der også er der i morgen!

Løsningen hedder Autolog!

Related Articles