Flådestyring

Hvordan kan en IOT-løsning hjælpe din virksomhed med at vokse?

Dataanalyse, der er let at gå til, er i dag udgangspunktet for virksomheder for at reducere omkostninger, øge indtjening og sætte turbo på væksten.

IoT for virksomheder med biler og mobile medarbejdere

IoT, eller Internet of Things, er en vigtig funktion i flådestyring, da det udgør fundamentet for effektiv virksomhedsdrift, især indenfor bilindustrien. Det giver mulighed for at hente vigtige data fra dine køretøjer og dit materiel, der gemmes og tilgås online. Data, der gennem avanceret analyse giver dig afgørende indsigt i din forretning serveret i et enkelt og brugbart format.

Læs top 5 telematiktrends for din flåde i 2019

Det avancerede gjort enkelt

Det avancerede gjort enkelt er afgørende, da hele humlen ikke blot ligger i mængden af data og analyse, men hvordan man omsætter det til en umiddelbar handleplan eller brugbart værktøj for virksomhederne.

Du modtager en række tilpassede rapporter, som belyser hvilke områder, der kan forbedres og parametre for bedre styring af din virksomhedsdrift og mobile medarbejdere. På baggrund af jeres egne data kan du træffe de rigtige beslutninger for virksomheden, f.eks. via fleksibilitet til at kunne ændre prioriteter hurtigt, teknologiske fordele og effektivitet, der giver konkurrenterne baghjul og ikke mindst at kunne gennemføre betydelige besparelser.

Den største fordel ved en IoT-platform er, at al dataindsamling og komplicerede analyser gøres enkelt, digitalt og automatisk for dig, og giver dig en detaljeret, men dog kortfattet, beskrivelse af alle aspekter af din virksomhed, som du kan lave så præcis eller generisk, som du har brug for.

Læs hvordan flådestyring sænker driftsomkostningerne

Håndgribelig intelligens, der er til at handle på

Denne håndgribelige intelligens giver dig de rigtige svar på de problemer, du måtte opleve eller medvirke til at udvikle nye forbedrede forretningsmodeller, der enten øger din arbejdskapacitet med det samme antal ressourcer eller imødekommer bedre kundeservice til din kundebase.

Forestil dig en situation, hvor du med ét kig på skærmen kan se et live-kort over alle dine mobile folk i marken, de stationære aktiver i brug og leveringsstatus for varer. Du kan derefter justere ruter, når nye ordrer kommer ind og sende den nærmeste chauffør til en opgave, du kan overvåge hændelser, når de sker og nemt interagere med dine mobile medarbejdere via IoT-platformen uden at skulle ringe rundt.

Læs også hvordan flådestyring kan forbedre levering og reaktionstider

Du bliver gjort opmærksom på al uautoriseret aktivitet, så du hurtigt kan reagere på situationen med alle de nødvendige oplysninger i systemet. På denne måde beskytter du dine aktiver mod tyveri, skaber et sikrere miljø for dine medarbejdere og kan straks underrette dine kunder om eventuelle uventede ændringer.

Du kan også dykke længere ned i driften af din flåde med indgående rapporter, der fortolker alle de indsamlede data for dig, fra køretøjets ydeevne, til arbejdstid, til sensoraflæsninger og registrerede hændelser. Du kan generere disse rapporter så ofte som du vil, og gøre dem så specifikke, som du har brug for. Analysér din flådes brændstofforbrug, kilometertal, kørselsadfærd og effektivitet for at optimere dine forretningsrutiner og generere besparelser. Udover det, kan du, takket være automatisering, forenkle administrative processer for dine medarbejdere og fjerne overskydende og forældede procedurer.

 Fleet management og andre strategier for at vækste flåden

Fordelene ved IoT

IoT platforme hjælper med at fjerne kompleksiteten fra de daglige aktiviteter og forbedre din virksomheds pålidelighed og fleksibilitet. Du kan etablere forbedret digital infrastruktur for optimal effektivitet i din flåde, hvilket styrker din virksomheds økonomi.

Da flere og flere virksomheder implementerer IoT-platforme, anses det for at blive standard for enhver forretningsmodel i den nærmeste fremtid. Med en tidlig implementering kan du komme foran og få en konkurrencemæssig fordel i din niche, der giver bedre og hurtigere service til din kundebase og øger din forretningskapacitet med samme mængde ressourcer.

8 gode grunde til flådestyring i din virksomhed

Related Articles