Flådestyring

Hvordan flådestyring giver dig digital adgang overalt

Digital adgang overalt

Tilgængelighed er en voksende bekymring for flåde-administratorerne. Læs hvordan flådestyringssoftware hjælper virksomhederne gennem konkret indsigt.

De fleste virksomheder er enige om, at de installerer flådestyringssoftware pga. de værdifulde data, der indsamles. Og faktisk er Big Data et fælles interessepunkt for fremtidens flådestyring. Da telematikfunktionerne et er område i vækst, har logistikchefer adgang til større og større mængder data.

 

Men dataindsamling er kun det første skridt ud af mange på vejen til konkret indsigt. Som kort nævnt i denne artikel i Fleet Financials magazine, er “at styre dataene til de relevante tal i en flådeoperation er et afgørende skridt mod at gøre overfloden af data til handling”.

Og ind kommer det med tilgængelighed: Sørg for, at de rigtige mennesker har adgang til de oplysninger, de har brug for, når og hvor, de har brug for det.

Og industrien reagerer på dette ønske om on-demand-data med udviklingen af webbaserede management-systemer. Lad os se nærmere på, hvordan moderne webbaseret flådestyringssoftware kan løse adgangsproblemer og resultere i mere effektiv, on-the-go driftsstyring.

Platform-uafhængig adgang

I modsætning til traditionelle klient-server-systemer kan webbaserede flådestyringssystemer tilgås fra enhver enhed, hvor som helst med en internetforbindelse. Det betyder, at administratorerne kan logge ind fra hovedkontoret lige så nemt som fra deres telefon, tablet eller laptop, hvis de er på farten. Og med problemfri integration på tværs af platforme er der ingen afbrydelser, hvis du skal skifte mellem enheder.

Sagt enkelt, behøver du ikke længere være bag et skrivebord for at udføre dit job – og med flere og flere virksomheder, der omfavner nye utraditionelle arbejdsmetoder, er dette en kæmpe fordel. Fleet Complete mobil app er tilgængelig på både iOS og Android og giver brugerne mulighed for at udføre alle de nødvendige opgaver for ’flydende’ styring på tværs af enheder.

Delegeret funktionalitet

Forskellige data skal være tilgængelige for forskellige personer. Dine chauffører vil være interesseret i andre ting end bogholderiet eller dine leverandører. Fleet Complete’s Fleet Management software giver dig mulighed for at tildele adgangsniveauer baseret på rolle i virksomheden eller position.

Desuden har Fleet Complete udviklet en række apps, som giver mulighed for øjeblikkelig færdiggørelse af opgaver på vejen:

  • Opgavestyrings Modul og app – giver brugerne mulighed for at fordele opgaver, se løbende status, få billeder og signaturer tilsendt samt holde øje med arbejdstid for bedre fakturering og kundeservice
  • Påmindelses Modul – giver brugerne mulighed for at holde øje med planlagt service og vedligeholde flåden automatisk.
  • Kørebogs App – giver brugerne mulighed for automatisk kørselsregnskab ved at kategorisere hver tur som enten privat eller erhverv med blot et ’swipe’.

Brugervenlige grænseflader

On-the-go adgang er næppe nyttig, hvis appens oplysninger ikke er let fortolkelige. Målet med et brugervenligt system er straks at kommunikere nødvendige oplysninger videre, i stedet for at bede brugerne om at dechifrere komplicerede kort eller grafer, hvilket igen vil medføre en langsom udbredelse af systemet og reducere driftseffektiviteten. Alle, uanset deres anciennitet eller erhvervserfaring, vil kunne bruge systemet.

 

Related Articles