Små virksomheder vækster med digital styring af biler

 

Især store virksomheder har for længst indset fordelene ved at indføre digitale værktøjer til at holde styr på virksomhedens biler, ansatte og opgaver. Det hjælper dem til at effektivisere driften og sikre, at deres ressourcer udnyttes optimalt. Og det har de brug for i et marked, hvor alle presses af agile og digitalt mindede leverandører. Så skal hver en sten vendes for at sikre konkurrenceevnen.

Læs 8 gode grunde til flådestyring i din virksomhed   

Bedre kundeoplevelse og pres på de store

Mange online udbydere tilbyder øjeblikkelig respons på supportopkald eller time-til-time levering af deres varer og serviceydelser. Service og kundeoplevelse optræder vigtigere end selve produktet, og kunden vælger den leverandør, der kan levere den bedste kundeoplevelse. Derved kan en lille agil udbyder pludselig sætte serviceniveauet under pres og blive konkurrent til store etablerede virksomheder.

Når virksomheder implementerer flådestyring i dag, er det ikke blot for at øge effektiviteten men også for bedre at kunne tilbyde kunderne det niveau af service, de har lært at forvente. Derfor er det ikke heller ikke længere kun et værktøj for store virksomheder med flere biler og chauffører. Flådestyring er præcis lige så relevant for den lille enkeltmandsvirksomhed, der ønsker at yde den bedst mulige service.

Læs hvordan kørselsregistrering og forretningsforståelse går hånd i hånd

Flådestyring letter administrationsbyrden

Mindre håndværksvirksomheder giver udtryk for, at det administrative arbejde i virksomheden udgør den største hovedpine. Regnskab og indberetning af kørselsdokumentation kommer nederst i opgavebunken, men de vil alle gerne yde en god service! Kunderne stiller høje krav: De forventer kort leveringstid. De vil gerne vide, om håndværkeren er på vej, og hvornår han kommer. De vil gerne have dokumentation for, at den tid han har været hos dem, også er den tid, han fakturerer. De vil gerne vide, at han leverer til tiden og overholder de aftaler, der er indgået. Alt sammen noget et GPS-baseret flådestyringssystem kan levere automatisk.

Det kan føles som et stort spring for en mindre håndværksmester at skulle indarbejde nye vaner og at gå fra papir til pc, men den sparede tid, som digitalisering medfører, giver overskud til at levere et bedre produkt, yde en bedre service og mod til at kaste sig ud i større projekter.

Læs hvordan man får medarbejderne med på GPS ’overvågning’

Axel Sørensen A/S vækster med IT

For firmaet Axel Sørensen A/S, som leverer el, VVS og ventilation, har villigheden til at arbejde med digitale teknologier skabt vækst. En integreret flåde- og opgavestyringsløsning har givet tydeligt overblik over opgaver og ansatte, og mange nye medarbejdere og biler er siden kommet til. Ventetiden for kunderne er forkortet, dokumentation for fakturérbare timer er forbedret, og som en sidegevinst er brændstofforbruget reduceret med mere end 10%. Vi har mange historier som Axel Sørensen, digitalisering kan være en hurdle, men gennemsigtighed, procesoptimering og overblik betaler sig. Læs flere kundehistorier herunder:

Ring eller skriv til os, hvis du er interesseret i at høre mere. Vores konsulenter afholder inspirationsmøder, hvos du kan blive klogere på hvilke værktøjer, der kan hjælpe dig i din virksomhed.

Date published.   maj 07, 2019  |  Author: Janne Beeken