<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=309609029588200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blog

Look here for inspirational, cost saving, and money making updates!

square-icon Feature Post

 

Vi står midt i en ny teknologisk rejse kaldet ’the 4th Industrial Revolution’, hvor mange ting allerede ændrer sig og / eller har ændret sig dramatisk. Og skal vi virkelig ændre os? Hvordan kan vi være en del af den forandring? Og hvad vil den betyde i vores daglige liv?

Skal vi virkelig ændre os?

Det korte svar på dette spørgsmål er ja, men jeg vil gerne gå lidt mere i dybden med det. VR, AR, AI, stemmesøgning, selvkørende biler og mange andre teknologier banker på vores dør. Vi vil opleve mange nye digitale tiltag fra vores "daglige" leverandører og mennesker omkring os. Vi har ikke mulighed for at fravælge alle de forandringer omkring os, men vi kan tilstræbe os til at forstå forandringen, så vi bedre kan være en del af den. Det er som at lære et nyt sprog - i starten er det altid svært, men imens man praktiserer det, bliver det nemmere.

Hvis du ser det fra et miljømæssigt synspunkt, er vi stadig afhængige af kulstofbaseret energi. 80% af al energi, der bruges til at løfte levestandarden og bidrage til at skabe vores moderne bekvemmeligheder, er kulstofbaseret. Dette valg leder os direkte til slutningen af vores eksistens. Så skal vi virkelig ændre os og den måde vi gør tingene på? Ja! Klimaforandringerne stopper ikke uden hjælp fra teknologiske forbedringer.

Hvis alle kunne tage deres ansvar for at ændre udviklingen, bliver det let. Mange af vores kunder har allerede taget det ansvar på sig ved at reducere CO2-udledningen betydeligt.

Hvordan kan vi være en del af den forandring?

"Mange er bekymrede for, at vores økonomiske system ikke passer til det formål. Jeg tror, at der naturligvis må være nogle seriøse reformer til kapitalismen. Så vi begynder med at integrere miljø og bæredygtighedsværdier i det, vi måler og hvad vi investerer i og beslutter at gøre. ", siger Al Gore fra WebSummit's afsluttende tale.

Forandringer kommer med nytænkning af mange af de eksisterende processer i vores virksomheder. Og kan vi på en måde bruge infrastrukturen og bilerne på vejene på en mere koordineret måde for at nå de store mål? Små ændringer i vores virksomhedsstrukturer, i bilbranchen og brugen af køretøjer generelt kan forbedre virksomhedernes bundlinje markant og samtidig bidrage til mål for CO2 reduktionsmål frem til i år 2030.

Hvad vil forandringer betyde i det daglige liv?

Ændringerne vil påvirke os alle på en eller anden måde. For nogle mennesker er det en stor omvæltning, for andre mindre.

"IoT vil gøre omkring 50% af arbejdsstyrken arbejdsløs, men det skaber også nye jobmuligheder. Vil der være nok mennesker med de rigtige færdigheder til at ansøge om disse jobs?", tweetede vores COO Stig Lyngsie forleden. Hvordan kan vi forbedre os selv med nye kompetencer, ændre vores mentalitet og se alle de muligheder teknologien kan give os?

Fra Ecofleets synspunkt vil vi gøre det nemt for vores kunder at bruge vores tjenester på en måde - hvor vi ikke er bare endnu et værktøj, men en værdifuld partner, som du bare ikke kan leve uden.

"Machine learning, kunstig intelligens (AI), augmented reality (AR), virtual reality (VR), der er så mange ting, der relaterer sig til emnerne i disse dage. Det har været et bevis for mig, og for Ecofleet, at alle de små eksperimenter, som vi allerede har gennemført med maskinindlæring, er fremtiden. Vi vil arbejde videre med disse emner for at forbedre vores kundeoplevelse. ", udtaler Jüri Tarkpea, Chief Technology Officer fra Europas tech-event WebSummit.

Se hele interviewet med Jüri Tarkpea her.

  Nov 17, 2017     shole.offenbach@ecofleet.com shoele offenbach