<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=309609029588200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blog

Look here for inspirational, cost saving, and money making updates!

square-icon Feature Post

 

Har du nogensinde glemt et servicetjek af bilen? Det har vi også. Derfor oprettede vi i sin tid modulet "Påmindelser" i Ecofleets flådestyringssystem. Og nu er det opdateret med nye features, der er endnu mere brugervenlige end før.

Nyttige påmindelser

Påmindelsesmodulet bruges til køretøjsspecifikke påmindelser og oftest til de regelmæssige servicetjek. Normalt skal du gennemgå et servicetjek hvert år eller for hver 20.000 km (alt efter hvad der kommer først). Tungt maskineri får servicetjek udført efter et bestemt antal arbejdstimer (fordi de ikke kører så langt, men gør en hel del arbejde meget langsomt).

Tilbagevendende påmindelser

Påmindelsesmodulets opdatering er væsentlig m.h.t. nye features og gør livet meget lettere for Ecofleets kunder.

Før kunne du tilføje en vedligeholdelsespåmindelse som en éngangsting, men nu kan du oprette tilbagevendende påmindelser. For eksempel kan du oprette en regelmæssig vedligeholdelsespåmindelse for hvert år eller efter 20.000 km (igen alt efter hvad der kommer først).

Hvordan "Påmindelser" virker

Det virker således, at du indsætter din vedligeholdelsesplan, og derefter vil Ecofleet sørge for at påminde dig på det rigtige tidspunkt. Du vælger selv, hvor mange dage eller kilometer der skal gå, før du ønsker at få påmindelsen.

Du kan indstille påmindelsen med tidsbegrænsning, kilometertal eller begge dele, så du kan også bruge den til andre påmindelser. Påmindelser kan være specifikke for din virksomhed og arbejdsprocesser, og regelmæssig vedligeholdelse har vist sig at gøre en stor forskel i forventet levetid for dit køretøj og tunge maskineri.

Eller i den ikke så seriøse afdeling; Hvis du vil vaske din bil hver måned, hvorfor ikke sætte en påmindelse? Eller foretage en grundig inspektion af alle køretøjer i din bilflåde en gang hvert kvartal?

Der er mange muligheder for at hjælpe dig med at tage vare på dine køretøjer med denne automatiserede proces, og Ecofleet Reminders Module er det rigtige værktøj til at påminde dig.

Påmindelsestjenesten er tilgængelig for dig via e-mail eller SMS, så du vil aldrig gå glip af et servicetjek eller vedligeholdelse nogensinde igen.

 

  Oct 03, 2017     jannebeeken