Kom i gang med GPS flådestyring: Hvorfor er sommeren det rigtige tidspunkt?

Endelig er sommeren her!

Denne dejlige tid på året bruges ofte på at nyde solen, på at rejse eller bare på at komme ud af huset og slappe af – men der er også mange driftige virksomheder, som har valgt at drage fordel af det lidt langsommere tempo, de ofte oplever hen over sommeren.

Læs mere her om hvorfor sommeren kan være det helt rigtige tidspunkt for din virksomhed til at opgradere jeres flådestyringsteknologi på, og hvilke fordele det har.

AdobeStock_443101508-min-2

Hvorfor opgradere om sommeren?

1. Udnyt ferietiden til at håndtere installation af GPS’ere

Selvom det ER rimelig nemt at komme i gang med flådestyring, kræver det trods alt, at man har tid til at lade bilerne holde stille i den tid, det tager at installere hardwaren. Det er oftest lettere om sommeren, hvor både chauffører og kunder holder ferie, og bilerne derfor i forvejen anvendes mindre.

 

2. Ideel til medarbejderuddannelse

For de medarbejdere, som ikke er på ferie, byder sommeren også på mulighed for lidt ekstra fordybelse – som evt. kan bruges på træning i at bruge flådestyringssystemet. Muligvis kan medarbejderne ikke trænes på samme tid, men de fleste oplever et par ugers nedgang i aktiviteten, uanset hvornår på sommeren deres egen ferie falder. Det giver mulighed for at logge ind i systemet, kigge rundt og øve sig på nogle enkle træningsopgaver.

En anden fordel ved at benytte sommeren til træning, er at medarbejderne ofte føler sig lidt mindre udbrændte og har mere overskud end om vinteren.

På den måde vil dine medarbejdere være bedre rustet til for alvor at tage den nye teknologi i brug efter sommeren, hvor de mere travle måneder ofte venter.

 

3. Vær parat, når tingene speeder up efter ferien

Det sidste, du ønsker at gøre, når hjulene igen begynder at dreje hurtigt efter ferien, er at halse rundt for at implementere flådestyring, kalde bilerne ind fra vejene og træne medarbejdere.

Hvis sommeren også er jeres stille periode, så er det bare det perfekte tidspunkt til at få forberedelserne af vejen! Med hardware i bilerne, login til systemet og en grundlæggende træning, så I er klar til at maksimere fordelene af jeres nye teknologi, når det igen går løs!

 

Og hvorfor overhovedet indføre flådestyring?

Selvom sommeren er en god periode til at indføre flådestyring, er der aldrig et dårligt tidspunkt at gøre det på betragtning af alle de fordele, det kan tilbyde.

Med den nyeste flådestyringsteknologi kan du få:

 • Forøget synlighed over bilerne
  Du har til enhver tid overblik over alle chauffører og køretøjer. På hvilke adresser befinder de sig, hvor længe har de været hos en kunde, hvor meget brændstof bruger de, har bilerne brug for service og meget mere.
 • Forbedret kundeservice
  Når du kan se hele flåden med dine egne øjne, er det meget nemmere at strømline de daglige processer og planlægge optimale arbejdsgange. Du kan bedre håndtere pludseligt opståede forsinkelser, og nemt kommunikere med både chauffører og kunder, som kan holdes løbende opdateret
 • Forbedret sikkerhed.
  Det er din pligt at beskytte dine chauffører og andre trafikanter. Et flådestyringssystem giver indsigt i kørselsadfærd såsom hastighed, acceleration og hårde opbremsninger, og kan derfor baggrund for en fornuftig snak med relevante medarbejdere.
 • Reducerede omkostninger
  Der er virkelig mange måder, hvorpå et flådestyringssystem kan spare dig penge. Det kan dreje sig om at reducere brændstofforbruget, om at forhindre uautoriseret brug af bilen efter arbejdstid, om at justere antallet af biler, så det passer til behovet o.s.v. Vores lange erfaring viser, at de fleste virksomheder i gennemsnit sparer ca. 15% ved at installere et flådestyringssystem.

 

Vil du vide mere?

Har du fået blod på tanden og vil du vide mere om, hvordan Fleet Complete kan hjælpe dig i gang, så tag kontakt til os her! 

Få mere at vide

 

 

Date published.   jul. 12, 2021  |  Author: Kirsten Tange