<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=309609029588200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blog

Look here for inspirational, cost saving, and money making updates!

square-icon Feature Post

 

Vedligeholdelse af græsplænen derhjemme er oftest ganske ligetil - hvis græsplænen er for lang, skal du slå den, og for de fleste af os er det ikke meget mere end en times arbejde. Men hvad nu hvis pleje af plænen betyder vedligeholdelse af alle grønne områder i en by eller en kommune? Ville du ikke gerne have et klart og målbart overblik?

Inspektionerne af alle grønne arealer i store områder som en by eller kommune er tidskrævende i sig selv, og det er svært at få et overblik over, hvad der sker hvor og hvornår. Og betaler du for det faktiske arbejde, du har modtaget?

Læs her hvordan du holder et klart overblik over vedligeholdelse af grønne områder i ét system, hvor du både kan kontrollere arbejdet og nemt fakturere for det udførte arbejde.

Vedligeholdelse af grønne områder? Hvor og hvornår?

Byer, kommuner, forvaltninger og institutioner med store grønne arealer (såsom golfbaner) får normalt deres grønne arealer vedligeholdt af egne gartnere eller også udliciterer de tjenesten. Da græsplæner og grønne arealer generelt bør vedligeholdes ofte, er omkostningerne tilsvarende ganske betydelige.

At holde styr på vedligeholdelse af alle grønne områder uden hjælp fra moderne teknologi er en vanskelig opgave - gjorde de det arbejde på det tidspunkt, de lovede og i alle de områder, de skulle? Og hvordan sikrer jeg, at de fakturerbare timer tælles korrekt?

Ecofleet hjælper ved at give et klart overblik over vedligeholdelse af grønne områder i ét system.

Overblik over vedligeholdelse af grønne områder

Ligesom med glatførebekæmpelse og vejvedligehold om vinteren kan du benytte GPS flådestyringssystem til vedligeholdelse af grønne områder som sommeren. En GPS enhed installeres i materiellet – f.eks. havetraktoren, logger alt arbejde, der udføres af denne maskine. En GPS-tracker er nem at bruge og kan hurtigt monteres på en hvilken som helst køretøj. Desuden kan du spore arbejdet med f.eks. græstrimmere med håndholdt enhed eller Ecofleet smartphone app.

Ecofleet rapportering ang. vedligeholdelse af grønne områder

Det fungerer således, at GPS-trackeren installeret på havetraktoren viser dig alle dens bevægelser og færden i real-tid og i fortiden.

Du kan tilføje alle grønne områder med behov for vedligeholdelse - dette vil hjælpe med at lave data om til simple rapporter og kontrollere, om alle grønne områder er blevet besøgt.

Udover det visuelle overblik på et kort kan man se kørselsregnskab, varighed og opgaver udført i specifikke områder. Med andre ord kan du tjekke, hvor lang tid (i afstand og i tid) havetraktoren er brugt i præcis de grønne områder, du ønsker overblik over.

Hvis det ønskes, som en valgfri funktion, kan man slukke for trackingen. Denne funktion bruges ofte, hvis det f.eks, er en underleverandør, der har andre vedligeholdelsesopgaver, som ikke behøver sporing.

Nem fakturering af vedligeholdelse af grønne områder

På baggrund af rapporterne er det let at oprette fakturaer, fordi det er baseret på klar målbare metrik - hvis der var 3 timers arbejde med at slå græs i sidste måned, så er dette beløb leverandøren kan kræve betaling for.

Få dit eget overblik over vedligehold af grønne arealer med Ecofleet. Kontakt os i dag og hør, hvordan det fungerer, og hvad vi kan gøre for dig.

  May 15, 2017     jannebeeken