Kim hentede sin stjålne trailer i Serbien

blog_ecofleet_comkims-trailer-5f21ac40cc0316de2f23f496bbfe234ac1160472

Fleet Completes kunde Trailerudlejer Kim Rich fik én af sine trailere stjålet og kunne spore den helt til Serbien.  Men det var ikke ufarligt at hente den…

Hændelsen foregik tilbage i 2015, men er ikke desto mindre aktuel. Fleet Completes hverdag er kunder, der ringer ind for at lokalisere stjålne værdier, og selvom der er udviklet nye kombinationer af tracking med tyverisikring er problemet med tyverier og faren ved at hente værdier igen det samme.

Kim tager sagen om den stjålne trailer i egen hånd

Berlingske beskrev hændelsen således:

Kim Rich ejer et trailerudlejningsfirma, og han finder sig ikke i tyveri.

Da en nyindkøbt trailer til 40.000 kroner ikke blev leveret tilbage, meldte han først tyveriet til politiet, som ikke kunne hjælpe ham, fordi traileren ikke længere befandt sig i Danmark - en GPS-sender monteret på den viste, at den var endt i Serbien.

Men traileren var ikke forsikret, og Kim Rich tog derfor sagen i egen hånd. Sammen med kæresten kørte han de i alt godt 4.000 kilometer frem og tilbage til det sydlige Serbien for at hente sin ejendom. Og han fandt den.

»Så ser jeg bare traileren stå der bag en dansk indregistreret bil inde bag et hegn. Jeg går simpelthen hen og hiver porten op og bakker ned,« fortæller han til tv2, som har illustreret selvhenter-aktionen grafisk.

»Jeg er ovre og hægte den af den anden bil, og lige da jeg hægter den af den anden bil, kan jeg godt høre, at der rumsterer lidt oppe fra huset af, og så begynder der bare at komme serbere rundt omkring fra. Og så kører vi ellers derudaf,« siger Kim Rich og fortæller, at han hørte et brag oppe fra huset, hvor de tililende serbere skød op i luften, mens han tog flugten med sin trailer hægtet bag på bilen.

Ikke desto mindre ville han gøre det samme igen - omend måske med lidt mere planlægning, lyder det.

Tjek at din tracking er forsikringsgodkendt

Fleet Complete anbefaler varsomhed i situationer som Kims og IC isolerings jagt på biltyv gennem hele Nordsjælland. Og vi anbefaler altid, at man sikrer sig med forsikringsselskabet, så ens værdier er 100% forsikrede, hvis uheldet skulle være ude. Derfor er Fleet Completes forsikringsgodkendte tracking den rigtige løsning for dig, der vil sikre dine værdier.

Læs mere om Fleet mpletes trackingløsninger her.

Date published.   nov. 17, 2017  |  Author: Janne Beeken