<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=309609029588200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blog

Look here for inspirational, cost saving, and money making updates!

square-icon Feature Post

 

En ny analyse fra Dansk Industri peger på, at det koster 9,5 mia. kr. for spildtid for erhvervstrafikken alene i år. – Og det er bare i at vente i kø. Hvordan kan du gøre det bedre i din virksomhed? Hvilke parametre skal du skrue på? På CO2-regnskabet eller er mandetimer mere vigtige for jer?

Spar CO2

Ecofleet beregner virksomhedernes og kommunernes kørsel, og hvor det kan svare sig for dem at indsætte elbiler eller endda cykler for at spare så meget som muligt.

Beregning viser, at med ændring af arbejdsgange for 100 biler, kan virksomheder som minimum spare:

CO2 udslip                                                                                30kg/år/køretøj         

Det er nemt at se, at det både kan svare sig på bundlinjen og i forhold til CO2 udslip at indføre flådestyring og vha. kørselsregistrering og data blive klogere på sig selv som virksomhed og se, hvor det er man kan spare. Læs mere om, hvordan virksomheder bruger data fra flådestyring til at optimere drift og arbejdsgange.

Læs hvordan Axel Sørensen har sparet 11% i brændstof med flådestyring

Spar kørsel

Flådestyring optimerer kørsel for dine medarbejdere. Udover ruteoptimering er det lukrativt for virksomheder at kigge på opgavestyring og arbejdsgange, når man har data tilgængelige via sit flådestyringssystem.

Læs hvordan Green Wave optimerer med flådestyring og opgavestyring

Beregning viser, at med ændring af arbejdsgange for 100 biler, kan virksomheder som minimum spare:

Årligt kørte km pr. medarbejder:                                                                              148,00      km   

Spar tid

Tid er din mest knappe ressource. Når netop tid er den mest knappe (og værdifulde) ressource, skal du have det maksimale ud af dine ressourcer. Og i den proces er det altafgørende, at du omfavner teknologien og den digitale udvikling og bruger de teknologier, der er til rådighed på en intelligent måde. 

Beregning viser, at med ændring af arbejdsgange for 100 biler, kan virksomheder som minimum spare:

Årligt tid pr. medarbejder:                                                  385 min (6t40m/ medarbejder/år)

Der er mange områder et flådestyringssystem sparer dig tid på. Ved hjælp af GPS-teknologi kan dine chauffører og medarbejdere minimere tiden i trafikken, og i stedet finde alternative ruter, optimere arbejdsgange og reagere hurtigere, hvilket alt i alt hjælper dem med at få arbejdet gjort på mindre tid.

Læs hvordan Dansk Tagbearbejdning sparer 4-6 timer om dagen med flådestyring

Spar administration

De rette tools letter manuelt arbejde. De rette tools sikrer dig desuden en værdifuld indsigt, der ellers ville tage lang tid at grave frem manuelt. Igen en effektiv must-do, som du kan mærke på bundlinjen og som sikrer, at du bruger din tid korrekt.

Konkret kan administrationen spare meget ved at få kørselsregnskabet tilsendt automatisk. Eller ved at kunne se nærmeste mand til et job i flådestyringssystemet. Eller ved at kunne kommunikere direkte med chauffører om opgaver via deres tablets eller smartphones og ikke spilde tid på at ringe rundt – eller ved at chaufførerne slipper for at køre ind på kontoret for at aflevere dokumentation.

Der er mange muligheder for at lette byrden i administrationen. Læs hvordan kørselsregistrering og forretningsforståelse går hånd i hånd

Spar vedligehold

Vedligehold af biler er også et sted hvor sparekniven kan ramme godt. Regelmæssigt vedligehold af køretøjer forlænger deres levetid og sparer dig både tid og penge i reparationer. Ecofleet har et påmindelsesmodul, der holder styr på, hvornår køretøjerne trænger til service, og minder dig om det automatisk. Læs mere om det her

Spar penge

Det er åbenlyst ved alle disse ovenstående parametre, at flådestyring sparer dig penge – mandetimer i Danmark er dyre, så selv små justeringer her kan hurtigt give resultat. Men alene overblikket og igen adgangen til data er guld værd i forhold til at træffe de rigtige beslutninger. Sammen med automatisk registrering af kørsel i forhold til manuel giver det overordnet bedre økonomistyring.

Læs hvordan servicebiler med flådestyring er en god investering.

Ecofleets kunder sparer i gennemsnit 10-20% på udbetaling af kørepenge vha. kørselsregistrering fra Ecofleet, og det er betydelig besparelse for mange virksomheder.  Alene besparelsen på brændstof ligger på et gennemsnit på 10-15 %.

Der er gode grunde til at vælge flådestyring til din virksomhed – læs 8 af dem her Og kontakt os for at høre, hvordan det kan passe med din virksomhed behov.

 

 

 

 

  Feb 08, 2018     jannebeeken