Holm El og VVS optimerer maskintimer med Fleet Complete flådestyring

Holm El og VVS har siden 1974 leveret kvalitetsarbejde indenfor VVS, el, ventilation, blik og industri.

”Vi leverer kvalitetsarbejde til den aftalte tid, det er vor eneste garanti for, at kunden fortsat vil vende tilbage. Vi lægger stor vægt på kundeservice, og prioriterer vores gode nærkontakt med lokalsamfundet meget højt,” udtaler de på hjemmesiden.

Deres 70 ansatte leverer eksempelvis:

  • Badeværelser
  • Varmeanlæg
  • Vandinstallationer
  • Smedearbejde
  • Ventilation
  • Servicering af vandværk

Dette arbejde spænder således vidt og udføres med 14 større maskiner inklusiv spulebiler. For at få alle ender til at mødes har Holm El og VVS valgt at installere flådestyring fra Fleet Complete i de store biler.

Tungt materiel med store besparelser

Tungt materielt er per definition tungt - især udgiftsmæssigt, og det skal præstere optimalt for at tjene nok penge til virksomheden. Hjulene skal holdes i gang, og derfor er maskintimer så vigtige at have overblik over og styr på. Dét er business casen for en virksomhed som Holm El og VVS.

Michael Holm fra Holm El og VVS udtaler. ”Det er vigtigt at have så mange fakturérbare timer som muligt, når man har med de store maskiner at gøre. Derfor er det vigtigt for mig at dobbelttjekke om timerne passer, og at vi har noget dokumentation at gå ud fra.”

Læs hvordan flådestyring og forretningsforståelse går hånd i hånd.

Dokumentation af tidsforbrug og god kundeservice

Dokumentation af tidsforbrug er et led i deres fokus på den gode kundeservice. Jo mere gennemsigtigt, informativt og pålideligt en virksomhed kan kommunikere og dokumentere sig overfor kunder, i jo bedre hænder føler kunderne sig. Og kundeservice betaler sig på bundlinjen – især når man er en lokalkendt virksomhed med god kontakt til kundernes problemstillinger.

Overblik giver overskud

I praksis bruger Holm El og VVS flådestyringssystemet til at få overblik via modulet ”Køretøjer”.

”Modulet Køretøjer er det vi har mest gavn af. Vi har overblik over vores køretøjer og ved hvilke spulebiler, der skal sendes til næste opgave, da der er mulighed for at få oplyst den nærmeste spulebil samt forventet ankomsttid. Vi får optimeret indtjeningen på spulebilerne, så de kører så få kilometer som muligt og med flere opgaver imellem køreturene.”

Læs her hvordan flådestyring er et uendeligt værktøj for optimering for virksomhederne.

Optimering af arbejdsgange

Optimering af ruter og arbejdsgange er det vi oftest ser hos Fleet Complete som den helt store indtjeningsmulighed for virksomhederne. Bare få tilretninger og der er mange penge at spare. Og det gælder i høj grad tungt materiel, men også for de personer der opererer maskinerne. Deres tid er kostbar, og vi ser virksomheder mindre end Holm El og VVS, der kan optjene en hel ekstra mands arbejdstid om måneden ved at optimere arbejdsgangene og kørslen.

Læs hvordan Green Wave har øjet produktiviteten med opgavestyring fra Fleet Complete

Rabat på forsikringen

Som en bonus får Holm El og VVS desuden 10% rabat på forsikringen af maskiner ved at have GPS installeret i bilerne. Forsikringsselskaberne ved, at der både passes bedre på biler med GPS i, samt at de har en langt lavere risiko for at blive stjålet. Det er en stor besparelse for virksomheder med meget tungt materiel.

Ansvarsforsikring er lovpligtig for alle lastbiler. Den dækker personskade og tingskade, der påføres andre. Ansvarsforsikringen dækker ikke skade på ens egen lastbil. Kaskoforsikring dækker skader på egen lastbil som f.eks. hærværk, sammenstød med andre køretøjer, brand, tyveri, skade på bilruderne og vejhjælp ved trafikuheld.

Har du også brug for hjælp til optimering og et bedre overblik over jeres maskiner?

Kontakt os i dag for et uforpligtigende tilbud.

 

Date published.   aug. 14, 2017  |  Author: Janne Beeken