Har du en ægte skalérbar løsning?

Erhvervslivet er et omskifteligt bæst; dets uforudsigelige karakter er en konstant udfordring for alle virksomheder. Uanset om det er markedsvolatilitet eller din egen forretningsvækst, skal du have en skalérbar tilgang for at kunne tilpasse dig markedets evige foranderlighed.

Kravene i din virksomhed kan ændre sig fra dag til dag og ligeledes skal dine GPS-tracking-enheder samt software kunne tilpasse sig løbende. På nuværende tidspunkt på markedet, hvor de fleste GPS-trackingfirmaer hævder at have en skalerbar løsning, er det ofte svært og bekosteligt at tilføje eller fjerne funktioner. Det er ikke ualmindeligt, at du skal udskifte den aktuelle enhed ud med en anden, der har flere funktioner og funktionalitet. Det er dyrt at skulle købe ny hardware og tidskrævende, da installationsprocessen skal starte forfra.

Hvad der definerer en skalérbar løsning, er software, der udbygges og opgraderes af et hold professionelle udviklere dedikeret eksklusivt til denne software. Og det skal ikke være nødvendigt at skulle udskifte GPS-enheden, uanset hvilke funktioner eller funktionalitet du leder efter. Men der er mere du skal holde øje med, hvis du leder efter et skalérbart flådestyringssystem…

 

Tredjeparts-teknologi

Evnen til nemt at integrere med andet software for at udvide den overordnede løsning gør den helt store forskel for et reelt skalerbart produkt på markedet. Nogle udbydere tilbyder dyre totalløsninger, men kræver, at hele virksomheden forretningslogik skal udskiftes. Dette kan være en kompliceret og bekostelig affære.

Ved hjælp af integrationer til f.eks. økonomiprogrammer, timeregistrering og ordrestyring kan du fremtidssikre din forretning ved at vælge de tredjepartsintegrationer, der passer til din virksomhed.

Læs om Badmodul, der vækster med flådestyring med integrationer

Skalér kun til hvad du har brug for

Udover muligheden for integrationer, vil en virkelig fleksibel løsning også give dig mulighed for at opgradere dit featuresæt efter behov uden at skulle købe en ny version. Dette betyder, at du kan skalere en løsning i overensstemmelse med dine umiddelbare forretningsbehov.

Et godt system giver dig muligheden for at købe en basisversion. Så kan du, når du har fået indsigt i systemet – eller din virksomhed eller dit behov vokser, tilføje ekstrafunktioner efterhånden som du har brug for dem.

Med muligheden for at tænde og slukke disse funktioner via softwaren, betyder det, at du sparer tid og omkostninger ved at skulle udskifte systemer og enheder, hver gang du har brug for en opgradering.

Læs hvordan kørselsregistrering og forretningsforståelse går hånd i hånd

Automatisk indsigt i flåden

Automatisering af arbejdskrævende, tidskrævende processer er en af de vigtigste fordele ved at bruge teknologi, da kundernes efterspørgsel efter hurtigere tjenester vokser eksponentielt. Automatiseringen kommer med realtids feedback og datastrømme, der leveres via din GPS flådestyringsløsning, og giver dig mulighed for at få bedre indsigt i flåden og forretningsresultater minut for minut.

Med nutidens sofistikerede GPS-flådestyring har du adgang til informationer i realtid på alle køretøjers placering, kørselsadfærdsmønstre, forventede leveringstider, ruteoptimering, brændstoføkonomi og øjeblikkelig tovejskommunikation mellem dit team og chauffører. Du kan tilpasse målinger og rapporter efter behov og gå dybere ned i analysen for at forbedre din virksomheds bundlinje.

Læs hvorfor flådestyringsdata er en guldgrube for virksomheder her

Derudover vil dine chauffører kunne få feedback på dårlige kørselsvaner som for hurtige sving, for høj hastighed og for lang tomgangstid, hvilket potentielt kan skade din medarbejderes sikkerhed, forhøje dine omkostninger og skade din virksomheds omdømme.

 Brændstof- og reparationsomkostninger, der skyldes aggressiv kørsel og lange perioder med tomgang, kan let reduceres ved at have en elektronisk hjælper på vejen.

Læs 8 gode grunde til flådestyring i din virksomhed

At have en ægte skalerbar løsning til din bilpark giver dig et let overblik og reelt grundlag for, hvor der skal træffes beslutninger og ændringer, og vil fremtidssikre din virksomhed. Det er vigtigt at kunne bestemme, hvornår en flådestyringsløsning kan imødekomme et foranderligt marked og ikke kræve løbende investeringer i opgraderinger.

Date published.   jun. 12, 2018  |  Author: Janne Beeken