<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=309609029588200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blog

Look here for inspirational, cost saving, and money making updates!

square-icon Feature Post

 

Ligesom Uber og Booking.com har ændret den måde, vi finder en taxa og et hotel på, kan du nu håndtere alle virksomhedens opgaver smartere med intelligent, ny teknologi.

Afdelingsleder fra Green Wave Martin Netz er ivrig efter at anbefale denne innovative løsning til andre: "Rapporteringen fra vores arbejdere på farten er nu helt automatisk, og kontrol og dokumentation er blevet så meget lettere. Informations-flowet er blevet hurtigere, vores reaktionshastighed er øget, og derfor udfører vi nu langt flere opgaver end tidligere. "
 
Green Wave er et 24-timers alarmservice- og vejhjælpsfirma lokaliseret primært i Østersøregionen og i Europa. I 2015 var der over 10.000 sager i Baltikum, og Green Wave tilbød forskellig bistand til mere end 16.000 kunder. At beskæftige sig med så mange opgaver er et omfattende job, og at optimere denne proces resulterer i betydelig stigning af produktiviteten.

green-wave2.jpg

 

Opgavestyringsprocessen

Green Wave får f.eks. et opkald fra en kunde om at komme ud og inspicere en bil. Disse oplysninger gives til en sagsbehandler, der tager ud til stedet og dokumenterer bilens tilstand med fotos og en rapport. Denne information skal tilbage kontoret, hvor en anden person behandler dokumenterne. Og så starter processen forfra med en ny kunde.

Før indførslen af Ecofleet systemet, blev denne information flyttet manuelt fra person til person. Instruktioner blev givet over telefonen. Billeder blev taget med et digitalt kamera og skulle overføres til en bærbar computer forbundet til internettet for at uploade alle fotos og rapportfiler. Dette lidt gammeldags system var naturligvis både tidskrævende og langsomt, og ledelsen i Green Wave havde en klar forståelse for, at dette var en flaskehals i deres produktivitet. Hvis de effektiviserede processen med håndtering af deres over 10.000 sager, ville virksomhedens produktivitet øges markant.
 
Green Waves ledelse beskrev hele processen og dens problemer til account manageren fra Ecofleet. "Det var fedt, at de bare ikke solgte os softwaren, men forsøgte at forstå vores forretningsprocesser og tilbyde os en eksakt løsning, der virker for os," udtaler afdelingsleder Martin Netz. "Som et resultat fik vi en løsning, der kan håndteres i én tablet. Man kan sige at, for os, erstatter Ecofleet-løsningen både telefonkommunikation, digitalkamera, bærbar computer og en GPS-navigationsenhed."

Ecofleet mobil opgavestyring

Ecofleets Product Manager Kalmer Kärblane forklarer: "Selve systemet er ganske enkelt; når en kontormedarbejder får oplysningerne om en ny opgave, går han ind på Ecofleets web-platform og tildeler den til en person - for eksempel kan du søge på den nærmeste tilgængelige medarbejder. Så får medarbejderne på farten en ny opgave-alarm på deres smartphone eller tablet, og kan navigere til placeringen vha. Ecofleet. På stedet kan han udfylde en specifik rapport direkte på sin tablet/smartphone, tilføje fotos og en underskrift og fuldføre opgaven. Alle disse oplysninger sendes direkte til en kontormedarbejder, der straks kan fortsætte med opgaven. Slut med at vente på manuelle processer som at transportere rapporter og fotos til kontoret og sætte dem til en computer. "

"Mange virksomheder har tilsvarende behov for at håndtere mange opgaver"

Ecofleets Product Manager Kalmer Kärblane forklarer, at mange virksomheder har samme behov. "For eksempel elevatorfirmaer og andre tekniske systemvedligeholdelsesvirksomheder eller rengøringsfirmaer og firmaer med mobile medarbejdere såsom salgsteams kunne gøre deres arbejdsprocesser meget lettere, gennemsigtige og mere konkrete. Løsningen kan også bruges til styring af underleverandørers opgaver.

Hastigheden på informationsflowet stiger, og hele virksomheden bliver dermed mere effektiv. Denne positive forandring betyder også flere penge til virksomheden og mere frigivet tid, man kan bruge på andre projekter eller opgaver."

green-wave3.jpg

Se videoen (på engelsk), hvor Green Wave fortæller om hele processen med at blive mere effektiv vha. Ecofleets opgavestyring.

  Mar 22, 2017     jannebeeken