GPS tracking finder din stjålne bil!

Et GPS trackingsystem finder din bil, hvis du bliver udsat for tyveri. Men et intelligent trackingsystem kommer med flere kombinationer af tyverisikring, og der er endda mere, du kan bruge den til…

Udviklingen i biludstyr foregår med lynets hast. Men selvom bilerne bliver smartere og mere og mere ’connected’, så stjæles der alligevel stadig mange person- og lastbiler. Tyverimetoder udvikler sig også, og en metode vi ser ofte er, at bilen løftes op på en ladvogn og køres væk. Her kan man ikke bruge gammeldags foranstaltninger som startspærre mv., men heldigvis er der andre teknologier, der kan hjælpe.

Fleet Completes trackingsystem giver dig mulighed for at følge bilens præcise placering på et kort. Det er brugbart i de tilfælde, hvor bilen bugseres væk. Faktisk har Fleet Completes bil tracker også en bugseringsalarm, der alarmerer dig straks ved tyveriet, men mere om det senere…

I tilfælde af bugseringstyveri kontakter man myndighederne og kan fortælle præcis, hvor bilen er placeret. Eller man kan hente den selv, som du kan læse mere om i historien om IC Isolerings jagt på biltyv gennem hele Nordsjælland.

Og det er ikke kun i Nordsjælland, du kan jagte biltyve, det kan du gøre i hele Europa. Fleet Completes bil tracking fungerer, så du kan følge bilens præcise placering med adresse i hele Europa. Læs f.eks. om vores kunde Kim Rich, der hentede sin stjålne trailer i Serbien.

Blog image - theft plan

Er bil tracking mest til firmaer eller privatpersoner?

Bil tracking kan selvfølgelig bruges af både privatpersoner og erhvervsdrivende, og mange af fordelene for begge grupper er sammenfaldende:

  • Live-sporing af din bil på kort
  • Forsikringsgodkendt GPS-tracker
  • SMS-advarsel ved tyveri
  • Opkobling til alarmcentral
  • Sporing i hele Europa
  • At den kan kombineres med en elektronisk kørebog

Der er mange muligheder, når det gælder bil tracking. Læs mere om kombinationerne herunder…

Bil tracking med elektronisk kørebog

Det sidste punkt er interessant, da mange bruger alt for meget tid på deres kørselsregnskab, når det kan klares automatisk. Hvis du skal lave kørselsregnskab, kan du derfor slå to fluer med et smæk med bil tracking kombineret med elektronisk kørebog.

Læs mere om den elektroniske kørebog her.

Bil tracking med døgnbemandet alarmcentral

Fleet Complete har et samarbejde med G4S Security Services. G4S leverer døgnbemandet alarmservice. Dette kan du tilkøbe, når du køber en biltracker, og det virker således, at både du og alarmcentralen automatisk får besked lige så snart, der sker tyveri af din bil.

Forsikringsselskaber kræver desuden, at en bil tracker skal opkobles til en døgnbemandet alarmcentral.

Bil tracking har flere slags tyverisikring

Fleet Completes tracking kan både købes med bugseringsalarm og sabotagealarm.

Bugseringsalarm er en automatisk alarm, der alarmerer dig og/eller alarmcentralen, hvis der er nogen, som forsøger bugsere bilen væk, uden bilen er tændt.

En sabotagealarm er også en automatisk alarm. Den sender en sms til dig eller alarmcentralen, hvis der er nogen, der forsøger at stjæle/sabotere ved at klippe ledningerne til bilen.

Læs mere om tyverisikringsløsningen her.

Hvordan monteres en biltracker?

En tracker skal monteres af en autoriseret montør, der monterer trackeren skjult i bilen. Du kan vælge at benytte Fleet Completes samarbejdpartnere eller du kan få den monteret af en af Fleet Completes egne montører. Begge dele lever op forsikringsselskabernes krav.

Har du spørgsmål til trackingløsningerne, så ring til os på tlf: 45 48 01 04

Date published.   dec. 28, 2020  |  Author: Janne Beeken