Gør opgavestyring så let som en leg!

Leverer din virksomhed on-demand-tjenester, der kræver fleksibilitet og involverer skiftende planer for dagen? Kæmper du for at holde trit med opgaver i marken, og er det svært at have overblikket over deres status? Læs med her og se, hvordan du kan gøre din dag lettere og frigøre din tid til bedre ting.

Opgavestyring på vejen

Forvaltning af projekter, der involverer mennesker, kan være både stressende og besværligt, hvis du ikke har de rigtige værktøjer til rådighed. At jonglere alles tilgængelighed og opholdssteder kan være en udfordrende opgave, især med stramme deadlines og en serviceorienteret forretningsmodel. Du skal måske ydermere sørge for, at opgave-specifikke instruktioner er opfyldt, og at medarbejderne er på vej, når de skal være det, mens nye projekter stabler sig op på dit bord med lysets hastighed.

Læn dig tilbage og nyd dit job!

Lyder det bekendt? Vi ved hvordan du har det, og vi har hjulpet mange i netop den situation. Derfor har vi udviklet et simpelt og funktionelt opgavestyrings-modul, der giver dig kontrollen og overblikket tilbage. Og det er tilmed supernemt at bruge både for dig, men også for alle de travle medarbejdere på vejen, der kan tilgå det fra deres tablet eller smartphone. Vil du ikke gerne kunne læne dig tilbage i kontorstolen og nyde, at det hele kører?

Læs hvor god en investering servicebiler med flådestyring er.

Med opgavestyring kan du og dit team nemt:

  • Oprette nye opgaver og tildele til nærmeste mand med rette kompetencer
  • Have centraliseret overblik med visning og kalender
  • Send og modtage meddelelser løbende, inklusiv billeder og kunde-underskrifter
  • Foretage ændringer og omrokeringer løbende
  • Oprette tilbagevendende opgaver, der fornyer af sig selv

Det er én simpel løsning til komplekse projekt-forløb.

Læs hvordan Dansk Tagbearbejdning sparer 4-6 timer om dagen med fleksibel opgavestyring

Alt på en skærm

Der er ingen grund til at kigge på et utal af skærme, derfor konstruerede vi appen til vores opgavestyring for at give dig den synlighed, du har brug for i én skærmvisning. Du kan navigere mellem, hvilke opgaver der skal udføres, hvad status er på dem, hvilke der er blevet accepteret af dine medarbejdere, og hvilke som er blevet gennemført.

Dine medarbejdere i marken kan også følge med i opgaverne med deres smartphones, de kan få opgaver tildelt baseret på hvor de er i øjeblikket og hvor tæt de er på den nye opgave. De vil se de specifikke instruktioner og adressen i appen. Og de behøver ikke køre forbi kontoret med dokumentationen, men sende udfyldte formularer med vedhæftede billeder og underskrifter til hver opgave.

For at gøre tingene endnu nemmere, får dine i-marken-medarbejdere påmindelser om opgaverne, hvornår de skal forlade et job, og hvornår de skal være på vej til det nye. Du kan også bedre holde styr på tiden brugt på de forskellige opgaver og gøre din fakturering nemmere. Vi integrerer til sagsstyrings-og ordresystemer, så du kan få alle dine arbejdsprocesser strømlinede på én gang.

Læs hvordan Green Wave har øget produktiviteten vha. smart opgavestyringssystem

Brugervenlighed

Appen i realtid er meget nem at konfigurere. Du kan downloade den direkte fra Google Play, udfylde medarbejderprofilen med køretøj og personens eller det specifikke køretøjs kompetencer.

Hvert medarbejderkøretøj med en aktiv GPS-tracker vises som en avatar på Google Maps i realtid.

For at planlægge og tildele opgaver kan du blot klikke på Task i hovedmenuen og vælge ny opgave. Klik på datoen i kalenderen for at oprette og tildele en ny opgave eller på den eksisterende opgave for at redigere felter med nye modtagere, detaljer eller deadlines.

Et særligt sorteringsværktøj er til rådighed til opgavetildeling og for at se de nærmeste medarbejdere til interessepunktet.

Du kan også nemt anmode om en opdatering af en opgave ved at klikke på 'Redigér opgave'.

Alt i appen er ligetil og intuitivt.

Vi sørgede for at etablere en simpel logik, som hjælper dig med at administrere dine komplekse projekter i et simpelt, brugervenligt system. Nu kan dit team være produktivt uden at bruge for meget værdifuld tid på administration og unødige telefonsamtaler. Du kan nemt tilpasse dig den aktuelle situation og levere den bedste kundeservice til dine kunder, idet du ved, at dine medarbejdere vil være der til tiden, udstyret med de rigtige oplysninger, de har brug for til jobbet.

Projektledelse er nemt, når du har den rette teknologi til rådighed!

Er du stadig i tvivl? Læs 8 gode grunde til flådestyring i din virksomhed her

Date published.   maj 04, 2018  |  Author: Janne Beeken