Fleet Complete skaber vækst hos Badmodul

 

Badmodul A/S har store ambitioner om vækst understøttet af integrerede IT-værktøjer, højt niveau af kundeservice og dygtige medarbejdere.

Badmodul er kåret som Årets håndværker to år i træk og ifølge dem selv, bunder det nok i, at de har defineret, hvad de i virkeligheden sælger:

”Jeg tror, vi har gjort os fortjent til specialistprisen to år træk, fordi vi sætter en ære i at overholde vores aftaler og fordi, vores ansatte forstår, at kundeservice i princippet er dét, vi sælger. Badmodul ønsker at levere den bedste service, man kan ønske sig fra en håndværker”, udtaler direktør Mads Andreasen til Installatøren.dk

Badmodul har indset, at det er nødvendigt at optimere de interne processer for at få et godt resultat og få at kunne holde tungen lige i munden, når man har så mange opgaver hver dag. Badmodul leverer ca. 20 nye badeværelser om måneden, og har pt 28 fastansatte. For to siden var de 6, og om bare nogle få år har de ambitioner om at være 100.

Badmodul investerer i it-værktøjer

For at optimere de interne processer har Badmodul investeret i et solidt IT-fundament i form af systemer til ordrestyring og flådestyring. Flådestyring fra Fleet Complete giver Badmodul et langt bedre overblik over deres 27 firmabiler og ikke mindst en langt bedre udnyttelse af dem.

”Vi har nemmere ved at styre vores udgifter, efterkalkulere på vores opgaver og sørge for at økonomien hænger sammen. Derudover er vores dieselforbrug faldet betragteligt”, fremhæver Mads Andreasen.

Fleet Completes løsninger sikrer, at virksomhedernes daglige rutiner vedrørende firmabilerne bliver automatiserede og giver en nem og overskuelig adgang til vigtige data og statistikker. Data bruges individuelt af virksomhederne til analyse og forbedring af struktur, processer og arbejdsgange. Virksomhederne bliver klogere på sig selv vha. data, og kan bruge disse IT-værktøjer som en uendelig kilde til at gøre deres virksomheder mere strømlinede. Og som Badmodul selv understreger, giver det grundlag for at kunne give en bedre kundeservice, når opgaverne er bedre planlagte og tidsforbruget lettere at dokumentere.

Badmodul har lettet den administrative daglige byrde betydeligt ved at udnytte mulighederne i den nye GPS-teknologi. De har analyseret sig frem til, at den vigtigste funktion for dem i flådestyringssystemet er modulet ”Områder”. Alle projekter markeres på et elektronisk kort inklusiv f.eks. genbrugspladser og leverandører, og bilerne knyttes automatisk på et projekt, når GPS’en i bilen registrerer dem indenfor området. De kørte ruter, samt tiden de opholder sig i området, bliver desuden registeret og knyttet til projektet.

Fleet Completes flådestyringsløsning har integration til Ordrestyring.dk, hvilket Badmodul udnytter til, at de kørte ruter vises direkte i Ordrestyring.dk og let sammenholdes med de udførte opgaver.

Fleet Complete og samarbejdet med Badmodul

”Det er flot at vinde prisen som Årets Håndværker to gange i træk, og vi er glade for at kunne bidrage til deres fortsatte udvikling. Flådesstyringssystemet hjælper dem til at holde styr på deres stadig flere projekter, og gør dem i stand til at yde den bedst mulige service overfor deres kunder”, siger Preben Rasmussen, salgsdirektør hos Fleet Complete.

”Vi leverer løsninger til en lang række andre danske VVS-virksomheder, som alle nævner reduceret brændstofforbrug, reducerede interne omkostninger og bedre dokumentation overfor kunder og myndigheder, som de helt store fordele,” afslutter Preben Rasmussen.

Læs mere om, hvordan John Jensen VVS udnytter mulighederne i servicebiler med flådestyring.

Date published.   maj 02, 2017  |  Author: Janne Beeken

Kontakt os

Læs mere