Flådestyring med elektronisk kørebog - en guldgrube af viden

Flådestyring med elektronisk kørebog har mange flere muligheder end virksomheder er klar over, udtaler det svenske analysefirma Berg Insight  til Bladet Installatøren for nyligt. Det betyder, at virksomhederne overser besparelser på deres omkostninger og tidsforbrug.

Flådestyring med elektronisk kørebog giver virksomhederne big data, hvor de for eksempel kan bruge informationerne om køreadfærd til at uddanne medarbejderne til energibesparende kørsel, siger Johan Fagerberg, analytiker ved Berg Insight.

Fleet Complete kunne ikke være mere enig, nøgletal fra den daglige brug af servicebiler kan vise vej til kørselsoptimering, da flådestyring med elektroniske kørebog gemmer på en guldgrube af viden.

Fremtid for flådestyring med elektronisk kørebog

Fremtiden for flådestyring er integration til økonomisystemer og planlægningsværkstøjer. I stedet for nu, hvor de fleste virksomheder kun bruger flådestyring som et øjebliksbillede og historisk logning.

Et af de tidsbesparende features for flådestyring med elektronisk kørebog er ruteplanlægningen, der kan beregne den hurtigste rute for alle servicebilerne, så de kan nå ud til kundernes adresse på kortest mulig tid.

Fleet Complete arbejder løbende på at simplificere systemet for brugerne og skabe merværdi ud af de informationer, der er opsamlet i systemet, så brugerne kan optimere brugen af deres køretøjer.

Fokus for flådestyring med elektronisk kørebog

Systemets fokus er netop på at konvertere informationer til værdi, så der er ikke kun få men rigtig mange features i et flådestyringssystem, hvor man får øget værdi.

For eksempel kan flådestyring med elektronisk kørebog udregne nøgletal om brugen af bilen. Logningen kan give en udregning af, hvor mange timer, hver enkelt og alle servicebilerne bruger på at køre til og fra opgaver.

Guldgruben ligger hos virksomheden selv

Fleet Complete har f.eks. en kunde, hvor vi præsenterede det faktum, at deres medarbejdere lod bilmotoren køre i tomgang i timevis, når de var ude på en opgave. Det gjorde de for at holde bilen varm. Det betød, at virksomheden brændte formuer af i diesel i stedet for at sætte et oliefyr i bilen. Brugerne sidder på en guldgrube af informationer, som de ikke bruger. Vi hjælper dem via big data med at få øje på præcis de parametre, der skal til for, at de får styr på deres forretning.

Date published.   okt. 05, 2016  |  Author: Janne Beeken