Få overblik over vedligeholdelse af veje, anlæg og grønne områder

Drift og vedligeholdelse af veje, anlæg og grønne områder er tidskrævende og kræver stort overblik. Men der er hjælp at hente. Se her hvordan flådestyring med indlagte GIS-kort gør det muligt at bevare overblikket, sparer administration og sikrer korrekt dokumentation for udført arbejde.


Vedligeholdelse af veje og grønne områder hele året

 

Byer, kommuner og andre institutioner med store grønne arealer får normalt deres områder og anlæg vedligeholdt af egne gartnere eller også udliciterer de tjenesten. Omkostningerne herved kan være ganske betydelige. 

At holde styr på vedligeholdelse af store grønne områder uden hjælp fra moderne teknologi er en vanskelig opgave - blev arbejdet udført på det lovede tidspunkt og i de aftalte områder? Og hvordan sikrer jeg, at de fakturerbare timer tælles korrekt?

Fleet Complete hjælper ved at give et klart overblik over vedligeholdelse af alle relevante områder i ét system. Om vinteren kan systemet anvendes i forbindelse med vejvedligehold og glatførebekæmpelse. Hvor langt er sneploven kommet, og hvilke veje har den allerede været på. Om sommeren er det relevant at holde øje med græsslåning o.l. i grønne områder.

En GPS-tracker monteret på materiellet – f.eks. en traktor, en klipper e.l., logger alt det arbejde, der udføres af denne maskine. Trackeren er nem at installere og kan hurtigt monteres på et hvilket som helst køretøj.

 

Hold øje med detaljerne ved hjælp af GIS-kort

 

Når GPS-trackeren er installeret på køretøjet, sender den data om alle dets bevægelser til flådestyringssystemet, så du til enhver tid kan se, hvor det befinder sig, og hvor det tidligere har været.

I systemet kan du markere alle de grønne områder, der skal vedligeholdes - dette vil hjælpe med at lave data om til simple rapporter og kontrollere, at alle områderne er blevet besøgt.

Som en ekstra feature er det muligt at importere relevante GIS-lag ind på flådestyringskortet, hvilket åbner for en verden af nye muligheder.

 

Frederikshavn Kommune har nedsat antallet af skader

Se her hvordan Vej & Park hos Frederikshavn Kommune bruger deres flåde- og opgavestyringssystem med GIS-kort til at registrere nøjagtigt, hvor de risikerer at støde på skjulte forhindringer i form af sten, træstubbe eller teknikskabe. Det har sparet dem mange timers arbejde og nedsat antallet af materielskader betragteligt.

 

 

 

 

Udover det visuelle overblik på et kort kan man også benytte et flådestyringssystem til at planlægge opgaver, til at håndtere kørselsregnskaber, til at tyverisikre sine maskiner og mange andre ting. Læs mere om flådestyring her: https://fleetcomplete.dk/flaadestyring/


Vil du have dit eget overblik over vedligeholdelsen af grønne arealer, veje og anlæg, så kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig!

 

Få mere at vide

Tag kontakt til os, hvis du vil høre mere om, hvad flådestyring kan gøre for dig og din virksomhed.

Få mere at vide

 

 

Date published.   sep. 17, 2019  |  Author: Kirsten Tange