<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=309609029588200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blog

Look here for inspirational, cost saving, and money making updates!

square-icon Feature Post

 

Ecofleet Mobile app har fået et nyt design og en ny opsætning. Fokus har været på øget brugervenlighed, og der er nye funktioner, der vil få virksomhederne til at arbejde mere effektivt. Målet var at gøre Ecofleet Mobile Fleet appen til et effektivt værktøj, der ville gavne Ecofleets kunder og lettere løse deres problemer.

De sædvanlige funktioner (køretøjer, kort, opgaver osv.) er blevet flyttet til en lodret menuliste på skærmens højre side. I midten af skærmen, kan du finde chaufførens (eller medarbejderens) status og chaufføridentifikation funktioner. Nedenfor, kan du spore din smartphone, redigere indstillingerne eller logge ud.

Chaufførstatus

"Chaufførstatus" er en helt ny funktion i Ecofleet Mobile, og medarbejdere kan bruge den til at notere begyndelsen og slutningen på deres arbejdstid. Ecofleets kunder kan også angive mere detaljerede statusser, der er nyttige for deres virksomhed, såsom: "på arbejde", "optaget", "på kontoret", "til kundemøde". Hver medarbejder kan måle deres arbejdstid og detaljerede opgaver i deres smartphone eller tablet. Du kan få et overblik over, hvad arbejdsdagen består af gennem denne funktion - den giver dig et klart overblik over, hvem har arbejdet i hvor lang tid indenfor den valgte tidsperiode.

Chaufførstatus kan bruges sammen med Ecofleets Opgavemodul, men du kan også bruge den som en separat funktion, til kun at måle arbejdstid.

 

Chaufføridentifikation

Ecofleet er en af de første serviceudbydere, der har forbundet flådestyring med opgavestyring. For at forbinde chaufføren med hans/hendes ture, udover chaufførstatus, kan man nu vælge og komme i kontakt med selv køretøjet gennem Ecofleet Mobile appen. Denne funktion er nyttig for virksomheder, som har adskillige køretøjer, der bliver brugt af flere forskellige chauffør, såsom: kurerfirmaer, lastbiltransport, og servicevirksomheder.

Når chaufføren begynder dagen, skal han vælge, hvilke køretøj han skal bruge den dag. På denne måde kan man sikre sig, at alle ture bliver forbundet med den rette person, og at turene kan føjes til kørebogen. Med Ecofleet Mobile chauffør-identifikation kan man tjekke chaufførens ’Green Driving’ overblik - hvilket er et overblik over kørselsadfærd, såsom om adfærden er miljøvenlig eller ej.

Chaufføridentifikation indenfor flådestyringsappen er en unik løsning, der vil gøre det hurtigere, mere fleksibelt, og billigere at håndtere sine chauffører. Før i tiden var du nødt til at montere en RFID-kortlæser, eller andet hardware-baseret system, på hvert enkelt køretøj.

Opdateringen vil blive offentliggjort til Ecofleet Mobile Android og iOS apps i de næste par uger og kan både bruges til smartphones og tablets. Sørg for at opdatere dine enheder!

Hvis nogle af de funktioner, som vi har beskrevet her, ikke findes i appen, men du gerne vil have fat i dem, kontakt da vores salgsteam. De vil give dig yderligere detaljer om løsninger og hjælpe dig videre.

  Aug 07, 2017     jannebeeken