<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=309609029588200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blog

Look here for inspirational, cost saving, and money making updates!

square-icon Feature Post

 

Har du prøvet Ecofleets KPI modul? Her er hvorfor, du skal prøve det.
 
KPI (key performance indicators) er et modul i Ecofleet, der giver dig overblik på bare et sekund. Lyder magisk, ikke? Det er et nyttigt værktøj, og for at få maksimal værdi ud af det, er det nødvendigt at sætte det korrekt op.

Da mulighederne i et KPI-modul er næsten uendelige, er du nødt til at regne ud, hvilke indikatorer er vigtige for dig og din virksomhed. Her er et par scenarier:

1. KPI for et vognmandsfirma

Du er vognmand/har et transportfirma med lastbiler. Det er vigtigt for dig, at dine lastbiler kører så meget som muligt, og der skal være så lidt tomgangstid som muligt for at spare brændstof. Disse kan være de KPI'er, du ønsker at oprette:

  • Gennemsnitlig tomgangstid: mindre end 10% af køretiden er godt, mere end 30% af køretiden er dårligt
  • Gennemsnitlig afstand på en dag: mere end 700 km er godt, mindre end 500 km er dårligt

2. KPI for et team på vejen (F.eks. mobilt salgsteam)

Dit mobile team bruger firmabilerne til at besøge kunder. Du er interesseret i ruteoptimering og hvordan bilerne behandles. Disse kan være de KPI'er, du ønsker at oprette:

  • Gennemsnitlig afstand på en dag: mindre end 200 km om dagen er godt, mere end 400 km om dagen er dårligt
  • Grøn kørsel hændelser (overdreven bremsning, acceleration, sving): mindre end 20 hændelser om dagen er godt, mere end 40 hændelser er dårligt

3. KPI for et busselskab eller lignende transportfirma

Du administrerer et busselskab, og dine busser køre den samme rute hver dag. Du bekymrer sig om brændstoføkonomi og passagerernes tilfredshed (busser skal køre jævnt og ikke bremse eller dreje pludseligt). I dette tilfælde kan du finde disse KPI'er nyttige:

  • Gennemsnitligt brændstofforbrug: under 25 l / 100 km er godt og over 30 l / 100 km er dårligt
  • Grøn kørsel hændelser (overdreven bremsning, acceleration, sving): mindre end 30 hændelser om dagen er godt, mere end 50 hændelser er dårligt

Ligesom indikatorerne er forskellige i virksomhederne, kan de nøjagtige kriterier variere - for ét selskab kan 500 km’s kørsel være er for meget, for andre for lidt. Men når du regner kriterierne ud for din virksomhed, er det en god hjælp til et hurtigt, men grundigt overblik.
 
Du vil hurtigt se, at selv små ændringer for din bilflåde har stor indflydelse. I dag er indsamling af data nøglen til at få mere ud af din virksomhed. Ecofleets KPI modul hjælper dig med at bruge dine data intelligent.
 
Først ser du en enkel oversigt, men du kan grave i flere detaljer med blot et enkelt klik.

KPI DK.png

Hurtig oversigt

KPI DK details.png

Detaljeret visning

Har du allerede prøvet Ecofleets KPI modul? Hvis ikke, så kontakt os, så vi kan få dig i gang.

CTA HER!

  Sep 21, 2016     jannebeeken