Axel Sørensen sparer 11 procent i brændstof med Fleet Complete

ecofleet_dkblog_ecofleet_comAxel-Sø-7b772dcb00ae4334470c47d5071a48e4f7599a7e

Den bornholmske installationsvirksomhed Axel Sørensen har indført flådestyring fra Fleet Complete for bedre udnyttelse af og overblik over sine 29 firmabiler, og i den proces har de bl.a. sparet 11 procent i brændstof.

Axel Sørensen er en travl vækstvirksomhed, der laver opgaver indenfor VVS, el og ventilation. Og det er også den type virksomhed, der får mest ud af at effektivisere med et IT-værktøj som Fleet Completes.

Direktør for Axel Sørensen Brian Taft fremhæver, at væksten er skabt på baggrund af en sund virksomhedskultur og villighed til at satse på nye teknologier, såsom sags- og flådestyring, og han ser optimistisk på 2017. Strategien med at implementere GPS teknologi har givet dem et langt bedre overblik, som de har brugt til at udnytte deres ressourcer bedre.

Axel Sørensen får overskud gennem overblik

Axel Sørensen har det visuelle overblik på tre skærme:

  • Live kort med bilernes placering
  • Opgaverne i sagsstyringssystemet
  • Kalenderoversigt med alle projekter og begivenheder

”Indførelse af flådestyring har sparet os 11 procent i brændstof. Det har også gjort det nemt for medarbejderne at huske deres arbejdstimer på de forskellige pladser, så deres registrering af timer går hurtigere og bliver nemmere”, siger Brian Tarp.

Axel Sørensen investerer i integrerede IT-værktøjer

For at få maksimal udnyttelse af at gå IT-vejen, har Axel Sørensen været så fremsynet at investere både i flådestyring og integreringen til sagsstyringssystemet MinubaDe ruter Axel Sørensens biler kører i løbet af en dag registreres i flådestyringssystemet og vises direkte i Minuba, så de let kan sammenholdes med de udførte opgaver.

Der er mange firmaer, der ikke tænker over at GPS i bilerne faktisk er en hjælp for medarbejderne:

”Medarbejdernes hverdag er blevet nemmere, og deres registrering af arbejdstimer går hurtigere og er mere nøjagtige, siger Brian Tarp.

De har som mange andre mødt skepsis ved indførslen af GPS i bilerne, men efter grundig indføring i systemet som et medarbejderværktøj og en generel indstilling til, at medarbejdere har frihed under ansvar er tiden med at kommunikere hensigten med systemet givet godt ud, mener Brian Tarp.

”Det er vigtigt, at medarbejderne har det godt, da det sammentømrer virksomheden og forstærker kulturen”, siger Brian Tarp.

Fleet Complete om implementering og forankring

Det er også Fleet Completes erfaring fra mange andre store og små virksomheder, at hvis man tidligt i processen involverer brugerne af systemet og aftaler, hvordan det bedst bruges som værktøj til at effektivisere deres hverdag, får man fra starten taget ejerskab og får det maksimale ud af systemerne.

De data der kommer ind fra flådestyringen kan bruges til at blive klogere på sin egen virksomhed og se hvilke arbejdsgange der er rentable og hvilke, der ikke er. Læs mere her om, hvordan flådestyring er en guldgrube for mange virksomheder.

Date published.   maj 09, 2017  |  Author: Kirsten Tange

Kontakt os

Læs mere