<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=309609029588200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blog

Look here for inspirational, cost saving, and money making updates!

square-icon Feature Post

 

Fragt er en benhård forretning. Lastbiler koster meget, du skal holde dem kørende effektivt, og margenerne kan være barberblads-tynde. Vi hos Eofleet har påtaget os ansvaret for at hjælpe virksomheder med at levere alle slags varer via vejtransport.

Da vi lancerede Tacho-modulet i 2014, var det er stort fremskridt i produktiviteten for virksomhederne. Det ændrede den måde, hvorpå lastbilvirksomhederne arbejdede. Du skulle ikke længere fysisk i lastbilen for at få de Tachografdata (fartskriverdata), som du har pligt til at have på dit kontor. I slutningen af 2017 opdaterede vi denne funktion ved at tilføje en automatisk downloadfunktion. Dette er igen et vigtigt skridt i retning af automatisering af arbejdskraft og -processer. Så lad os gå det igennem - hvordan og hvad er blevet forbedret i den nye funktion.

Hotel for tachografkort

En stor del af denne opdatering er vedrørende tachografkortlæserens server - vores kunder kan sende deres fartskriver firmakort til os, og så kan Ecofleet få dataene sikkert over via den cellulære forbindelse fra deres lastbiler eller busser.

Da vores kunder sender deres kort til os, og vi faciliterer dem, kan du sige, at vi lige har åbnet et fartskriverkort-hotel.

cardhotel-min.png

Fordele ved tachografkort

Ecofleets standard Tacho-funktion sparer tid og besvær - især for virksomheder, hvis lastbiler er i udlandet og væk fra kontoret i lange perioder. Download af fartskriverdata over mobilforbindelse er tidsbesparende, men der er ulemper ved at gøre det på denne måde. For det første skal du gøre det separat for hvert køretøj, så hvis din flåde består eller mere end 10 lastbiler, kan det blive tidskrævende. For det andet kan lastbiler kun sende data, når deres motorer er tændt (så køretøjet er online) – så du skal finde det rigtige øjeblik.

Hvis du i stedet begynder at bruge den nye funktion med automatisk download af tachografdata, vil både chaufførfiler og køretøjsfiler automatisk blive downloadet til din Ecofleet-service. Det er en stor forbedring for kunderne.

Automatisk download af tachograffiler - hvordan virker det?

Systemprocessen løber listen igennem over køretøjer, der har aktiveret funktionen med automatisk download af tacho-filer. Når den finder et køretøj med motor tændt og sidste tachograffil ældre end 60 dage eller chaufførfil ældre end 20 dage, forsøger den at downloade filen. Hvis downloadet fejler, forsøger systemet 5 gange mere. Hvis download slet ikke lykkes, sender vi en e-mail, der giver dig besked. Vi sender også en e-mail, hvis køretøjet aldrig er online, og download ikke er muligt. Det betyder, at du enten har filer klar i Ecofleet-systemet, eller notifikation på, at lastbilen af en eller anden grund er offline (måske er den på værksted?).

Hvis du er i transportbranchen og ønsker at styre dine tachograf-data mere effektivt, så kontakt os. Vi hjælper dig med at reducere tiden, du bruger på at indsamle og styre tachografdata, drastisk.

  Mar 05, 2018     jannebeeken