8 gode grunde til GPS flådestyring i din virksomhed

Ved du, hvad fordelene er ved at implementere et GPS-flådestyringssystem i dit firma?

Selvom det hjælper på det med en belægningsgrad i markedet på 20% er vi stadig i de tidlige stadier af at udnytte alle funktioner og fordele, som et GPS-flådestyringssystem giver. De fleste virksomheder, der allerede bruger flådestyring, bruger det kun til at placere en prik på et kort. Det er blot grundlæggende GPS-tracking, men der er mange flere funktioner og muligheder i softwaret end det….

At have et godt GPS flådestyringssystem på plads kan gøre hele forskellen for din virksomhed og vil give dig næsten uendeligt mange fordele. Her er 8 fordele ved at bruge flådestyring i din virksomhed:

Administrér kørende personale

Uanset om du har chauffører, der transporterer materialer fra et sted til et andet eller personale, der kører for deres job, kan et GPS-flådestyringssystem gøre din virksomhed mere effektiv. Med et flådestyringssystem kan du trække data ud med oplysninger om både chauffører, kørselsmønstre og arbejdsgange. Dataanalyse giver dig et solidt grundlag for at træffe de rigtige beslutninger.

Med placering, køretøjets hastighed og kørselsadfærd – økonomisk og sikkerhedsmæssigt - kan du nemt se, hvordan dine medarbejdere kører. Det kan ofte være en direkte afspejling af din virksomhed, så med korrekt kørselsadfærd vil dit firma få et langt bedre image udadtil – og større kundetilfredshed.

Se hvordan Scania effektiviserede sit kørende salgsteam med 15%

Sikkerhed

Med et GPS-flådestyringssystem kan der sættes virksomhedsspecifikke hændelser op, der kan advare dig med både SMS til dig og/eller direkte besked til alarmcentral etc. i situationer, der kan være vigtige i netop jeres arbejdsgange.

Læs hvordan Randers Spildevand sikrer deres medarbejdere med GPS flådestyringssystem.

Find dine aktiver - og hav status til enhver tid

Ting, aktiver – og endda køretøjerne kan desværre blive stjålet. Med GPS tracking kan du hurtigt genfinde dine mistede eller stjålne køretøjer. Og i dagligdagen, hvis du leverer produkter til kunder, kan det være afgørende for din virksomhed at vide status på leverance til enhver tid.

Tidsbesparende

Et GPS flådestyringssystem er tidsbesparende på mange områder. Ét par af dem er ruteoptimering, planlægning af dagens opgaver, samt hurtig responstid.

Læs hvordan Dansk Tagbearbejdning sparer 4-6 timer om dagen med flådestyring

Alene forsinkelser i almindelig kø-trafik er estimeret af Dansk Industri til at koste os 20 milliarder kr. hvert år

Ved hjælp af GPS-teknologi kan dine chauffører og medarbejdere minimere tiden i trafikken, og i stedet finde alternative ruter, optimere arbejdsgange og reagere hurtigere, hvilket alt i alt hjælper dem med at få arbejdet gjort på mindre tid.

Når du sparer tid, øger du din produktivitet. I stedet for at chaufførerne bruger tiden i trafikken, kan de f.eks. foretage flere leverancer. Ikke blot vil dine kunder være tilfredse med den hurtige service, men dine chauffører og medarbejdere vil kunne få mere arbejde fra hånden, og det sparer dig for både arbejdskraft og transporttid.

Fleet Completes system har et modul med opgavestyring, der optimerer arbejdsgangene for mange af vores kunder. Der kan sættes tilbagevendende opgaver, vedhæftes billeder og kundesignatur til opgaven med meget mere.

Læs hvordan Frederikshavn Kommune optimerer deres virksomhed med opgavestyring fra Fleet Complete

Adgang til data

Data er nutidens olie – det kan bruges til et utal af ting. Primært danner de i flådestyring grundlag for optimering af arbejdsgange vedrørende kørsel. De kan også være meget nyttige i tilfælde af et ansvarsspørgsmål, hvor det er vigtigt for dig at få de korrekte informationer til at validere din side af sagen. Med flådestyringsteknologi har du data, der siger præcis, hvor dine køretøjer var på bestemte tidspunkter, med hvilken hastighed de kørte – om der var hård opbremsning eller hårde sving etc.

Læs hvordan Sarah beviste sin uskyld i en ulykke vha. sin elektroniske kørebog fra Fleet Complete.

Data er en uendelig kilde – og det kommer helt an på, hvordan de bruges, hvad du får ud af dem. Det er her hele humlen ligger i at udnytte det fulde potentiale i et flådestyringssystem.

Læs hvordan et flådestyringssystem er en guldgrube af viden for virksomheder.

Bedre økonomistyring

Fordi du har adgang til flere data med flådestyring, har du også bedre overblik over økonomiske data. I stedet for at dine medarbejdere bruger en håndskrevet kørebog til at tracke deres kørte kilometer, har du et system, der gør det for dig.

Fleet Complete har kunder der har sparet hele 30% på udbetaling af kørepenge vha. kørselsregistrering fra Fleet Complete. Det normale ligger dog imellem 10-20%, men det kan også være en betydelig besparelse for mange virksomheder.  Alene besparelsen på brændstof ligger på et gennemsnit på 10-15 %.

Læs hvordan servicebiler med flådestyring er en god investering.

Læs hvordan Axel Sørensen sparer 11% i brændstof med Fleet Complete.

Flådestyring er et bedre økonomistyringsværktøj, fordi du ikke behøver at bruge tid på at samle data fra dine chauffører og medarbejdere. Med et klik på en knap får du oplysningerne i færdige rapporter, så du kan være mere produktiv og sætte fokus på vigtigere ting i din virksomhed.

Let at bruge = nem vej til succes

Med GPS-flådestyring modtager du de specifikke data og oplysninger, som f.eks. placering, køretøjsstatus og andre oplysninger angående dine køretøjer, der er vigtige for jer. Du kan nemt få adgang til disse oplysninger via smartphones, tablets og bærbare computere. Systemet er nemt at bruge og brugervenligt i den forstand, at der er nem adgang til alle data og statistikker, der gør din hverdag med en flåde nemmere – og gør dit job som flådeadministrator til en succes.

Fleet Complete har et KPI modul, der gør det nemt for dig at sætte virksomhedsspecifikke målepunkter op, som du kan analysere og træffe beslutninger ud fra.

Vær et skridt foran konkurrencen

Med et GPS-flådestyringssystem er du et skridt foran. GPS-flådestyring reducerer omkostninger, giver overblik over dine køretøjer, øger sikkerheden, giver nemt tilgængelige data og holder dine kunder glade med meget mere...

Der er mange fordele ved et GPS-flådestyringssystem. Uanset om du har hundredvis af køretøjer eller bare et par stykker, kan din virksomhed nemt høste fordelene ved et godt flådestyringssystem.

Vil du vide mere om Fleet Completes flådestyringssystem passer til din virksomhed? Skriv eller ring til os, og vi hjælper dig med at finde det rigtige system til alle dine forretnings- og kørselsbehov.

Date published.   okt. 05, 2019  |  Author: Kirsten Tange