10 gode grunde til at vælge Autolog kørebog

blog_ecofleet_com10godegrunde-min-85f7ce2fe9985602e9b3860bbe7fade17b5e6f6d

Er du i tvivl, hvilken elektronisk kørebog du skal vælge? Her giver vi dig 10 gode grunde for at gøre dit valg nemmere.

 1. Testet og godkendt
  Autolog servicerer over 80.000 brugere via en app baseret løsning med GPS-hardware. Den første Autolog-version blev udviklet og solgt i Skandinavien i 2005, og er igennem nu 13 år blevet testet og godkendt. Autolog har etableret sig som en af verdens førende udviklere af elektroniske kørebøger til både privat og professionel brug.
 2. Automatisk logning af ture
  Vidste du, at der er forskel på kvaliteten af logning fra kørebog til kørebog? Autolog registrerer dine ture helt automatisk, så ikke en enkelt kilometer bliver glemt. Desuden skal du aldrig bruge din dyrebare tid manuelt at udfylde din kørebog.
 3. Med Autolog sparer du både tid og penge
  Mange af vores kunder oplever en næsten øjeblikkelig reduktion af omkostninger, og øget mængde kørepenge, da Autolog registrerer selv de små ture, du ellers ville have glemt. med Autolog bliver kørselsregnskab og modtagelse af kørepenge en fornøjelse snarere end en pligt. Du sparer både tid, penge og indsats.
 4. Ingen bindingstid, ingen startpris, ingen montering
  Vi binder ikke vores kunder, og du har ingen dyre opstartsomkostninger til montage osv. Vi kender vores systemer og kunder - og ved at du vil være tilfreds. Tænk bare - ingen binding, ingen startpris, ingen montering.
 5. Plug'n'Drive
  Enheden forbindes til OBDII-porten i bilen, og det tager mindre end 30 sekunder at installere den. Vi kalder det Plug'N'Drive. Nemmere bliver det ikke, og den kan let skiftes imellem biler, hvis der er behov for det.
 6. Ubegrænset antal opgraderinger
  Inkluderet i vores pris er et ubegrænset antal opgraderinger. Vi kender vores systemer ud og ind, fordi vi udvikler dem selv. Vores egen udviklingsafdeling arbejder dagligt med videreudvikling og tilretning for at forbedre funktionaliteten. Det betyder, at vi hurtigt laver nye tilpasninger og forbedringer, der kommer dig - vores kunde – til gode. 
 7. Livstidsgaranti
  Vi har tillid til vores produkter, og derfor giver vi dig en livstidsgaranti, så længe du abonnerer på vores tjenester.
 8. Gode brugeroplevelser og god kundeservice
  Under udviklingen af vores tjenester har vi altid et stærkt fokus på at skabe intuitive og gode brugeroplevelser. Derfor behøver du ikke være særlig teknisk kyndig for at benytte vores tjenester, og hvis du har brug for hjælp, er vores kundeservice klar til at hjælpe dig.
 9. Opdateret på nyeste satser og lokale skatteregler
  Vi ønsker at fritage dig for den løbende opgave at følge med i de lokale skattemyndigheders ofte komplicerede regler for kørselsregnskab. Derfor opdateres autologen årligt med nye regler og satser, så du ikke behøver. Derudover har den indbygget den komplicerede 60-dages regel som en af de eneste kørebøger – hvis ikke den eneste. Og du kan desuden holde dig løbende opdateret på vores blogs eller nyhedsbreve, hvor vi gør en stor dyd ud af at informere om relevante nyheder og regler angående kørebøger.
 10. Sikker databehandling
  Vores elektroniske kørebog registrerer mange data. Vi sikrer en sikker databehandling ved at lagre alle data, så det ikke kan misbruges og samtidig overholder den nye persondataforordning. Du kan læse mere om Autologs GPS og privatliv her.

Date published.   maj 20, 2019  |  Author: Janne Beeken