<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=309609029588200&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blog

Look here for inspirational, cost saving, and money making updates!

square-icon Feature Post

 

Fleet Complete har i et helt årti været blandt toppen i teknologibranchen, og er i år placeret som nummer 87 på listen af top 250 canadiske ICT-virksomheder på Branham300 listen. Det sidste år har været særlig bemærkelsesværdigt og rangeringen begrundes i Fleet Completes konsekvente resultater inden for innovation og global vækst.

Det sidste år blev markeret med lanceringen af Fleet Complete's store data CONNVEX™ platform, der er et nyt forbundet mobilitetsøkosystem helt unikt for branchen til dato. CONNVEX’s succes er fremvist af store bilforhandlere, som Phillips Connect Technologies, der nu kan levere hidtil uset komponentsynlighed og -diagnose til deres kunder.

Fleet Complete har også tiltrukket OEM-partnerskaber med globale sværvægtere som General Motors og deres OnStar. Partnerskaberne har til mål at samarbejde om progressive løsninger til mindre kommercielle flåder, der ønsker at drage nytte af stor dataanalyse.

"Dette er i sidste ende vores mål", siger Tony Lourakis, administrerende direktør for Fleet Complete. "Vi vil hjælpe flåderne til at trives uanset størrelse eller deres fortjenstmargener. Alle bør have adgang til sikker og pålidelig mobilitet, som starter med forbundne køretøjsløsninger som vores. Jo mere vi vokser og udvider vores branche og arbejder sammen, jo hurtigere vil mindre virksomheder have adgang til avancerede teknologiløsninger, der vil give dem succes i deres niche. Det er derfor, det er sådan en ære at blive navngivet til Branham300s mest effektive ICT-virksomhedsliste for 10. år i træk. Det betyder, at vi kommer tættere på vores mål om at bringe avancerede mobilitetsløsninger til flere mennesker og hjælpe med at skabe nye forretningsmodeller, der gør det muligt. "

Fleet Complete er også gået i spidsen med erhvervelsen af Ecofleet i Skandinavien og Baltikum, og fortsætter dermed sin internationale ekspansion i Europa. Opkøbet bragte Fleet Complete's abonnentbase til over 110.000 i Europa og over 400.000 globalt i begyndelsen af dette år. I mellemtiden har det nye transportpartnerskab med Deutsche Telekom i Tyskland åbnet døre til over 5 millioner erhvervskøretøjer i en 250 mia. brancheindustri.

"Igen kan Canadas ICT-fagfolk være meget stolte af både den vækst og den innovation, de producerede sidste år, og vi er endnu en gang glade for at bringe glædeligt fokus på denne kritiske industri", siger Wayne Gudbranson, CEO, Branham Group.

Om Branham300

Rangerer Canada's ICT-ledere i 25 år
Branham Group Inc. er en global informations- og kommunikationsteknologi (ICT) industrianalytiker og strategisk marketingfirma. De fejrer 25-år for Branham300-listen i 2018. Branham300 er den mest kendte og mest omtalte notering af Canadas top ICT-virksomheder, rangeret efter indtægter. Noteringen følger også de bedste ICT-multinationale virksomheder, der opererer i Canada, samt Up and Coming-firmaer som Branham Group mener snart vil blive store hits. Branham Groups rangordning er unik i Canada, fordi de er den eneste, der følger både offentlige og privatejede virksomheder.

Om Fleet Complete

Fleet Complete er en global og markedsledende IoT-leverandør af forretningskritiske løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Selskabet har mere end 400.000 abonnenter og 30.000 virksomhedskunder verden over, og har indgået strategiske partnerskaber med AT&T i USA, TELUS i Canada, Telstra i Australien og Deutsche Telekom (T-Mobile) i Europa. Det er en af de hurtigst voksende virksomheder i Nordamerika, og har vundet adskillige priser for innovation og vækst. Læs mere på www.fleetcomplete.com

For mere information om ovenstående, kontakt venligst

David Prusinski
EVP, Sales and Marketing, Fleet Complete
david.prusinski@fleetcomplete.com
marketing@fleetcomplete.com

 

 

  Jul 09, 2018     jannebeeken